Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna i zla

mam dola, wszystko jest do dupy

Polecane posty

Gość hhhdddfffhhhccc
wiesz - w sumie cieszę się , że spokojnie mogę komp wyłączyć - powiedzcie mi bowiem - co dobrego można powiedzieć o PREZYDENCIE POLSKI Lechu Kaczyńskim? Że się roztrzaskał jak ostatni łomot. Nie wiem - chcę stąd wyjechać i koniec. Nie obchodzi mnie polityka od 10 lat. A co mam mówić o Komorowskim? Że jest...niewidzialny? :(

do mnie mój obecny pracodawca się odezwał po ok 2 m-cach a 3 m-ce trwały nghocjacje moje z nim :D :D ale inni się odzywali po kilku dniach, tygodniu itp

Gość smutna i zla
hhhdddfffhhhccc od roku bez pracy? wspolczuje... u mnie drugi miesiac i juz wariuje, nie wiem co ze soba zrobic.

Gość smutna i zla
rewq hmm to szybko sie do ciebie odzywali. a do mnie wcale;P

Gość hhhdddfffhhhccc
A gdzie szukasz tej pracy - smutna i zła - widać młodziacha z Ciebie jeszcze - jeśli w Polsce to zostaje ci gwałt krzyżem. Poproś kolezankę, żeby Ci wsadziła albo kolegę i zaraz wszystko pójdzie Ci lepiej. ALBO? Mów, że Cię zgwałcili. I tyle. Kto? UFO powiedz. UFO Ci to zrobiło. Jak i mnie :(

Gość hhhdddfffhhhccc
No ja brałam zasiłek długo - po co? Nie wiem. Tak se wymyślili. Póżniej miałam chorego zęba przez jednego potwora z kafe. Następnie go wyleczyłam i od lipca - od 1 lipca szukam pracy. jest 25 sierpień. Jestem ZAŁAMANA i koniec :(

Gość smutna i zla
hhhdddfffhhhccc ja jestem z wielkopolski i szukam przez internet, nie taka mlodziacha mam 27 lat w tym roku. co prawda wariuje, ale narazie jeszzce mi nie przyszlo do glowy zeby gwalcic sie krzyzem, szukam narazie spokojniejszych sposob na poprawe mego marnego losu

Gość hhhdddfffhhhccc
Mnie osobiście rodzina wykończyła. CHRONIĘ się przed nimi egzorcyzmami, gdyby nie to, to dalej mnie wykańczają, ale już nie umieją bo umiem się przed nimi obronić. TO dIABŁY. Wszystko przez nich. Całe życie rozwalone. Nie znoszę ich i koniec. Są BEZNADZIEJNI. Mało powiedziane :( Wolę prawdziwe diabły niż ich - wróg jest wrogiem, a oni? Bezwstydni złodzieje i zera - i jeszcze mam im pomagać. Diabeł już ma więcej rozumu od nich. Okradłeś i sponiewierałeś - odwal się. A oni? POMÓZ NAM! Zwariowali :(

Gość mehehe
Przykro mi, znam to wszystko z doświadczenia... ja nie mam pracy od 3 miesięcy i oszczędności w tym momencie zero - lecę na debecie :/

Gość smutna i zla
rewq dopiero sie tam wybieram, myslalam ze szybko znajde prace:( ale jak widac nie

Gość hhhdddfffhhhccc
No 27 - ja mam 34. Ale ja chcę wyjechać - bez złudzeń. W SUMIE - radziłabym Ci to samo. Bez znajomości tu nie ma niczego. Wszystko Ci zniszczą jak coś uczciwie robisz, mnie wszystko zniszczyli. No co za świnie. Rodziny nie mam przez Polskę. Przez 1 profesora DEBA najbardziej. Boże co za zero. Mam nadzieję, że trafi gdzie jego miejsce. Jak on mógł mnie tak sponiewierać? Normalny debil :( Co on jeszcze umie? Nic jak dla mnie. Ale myśli se... i wszyscy po jego stronie bo ma...obrączkę. Mogłam se też założyć, a że byłam szczera to odpadłam. Dobrze - nie wszystko było idealnie, ale TYLKO z mojej strony oczywiście. Już bez przesady. I za to nien znoszę Polski - tu jest winien tylko ten kto nie jest u koryta. 90% winy jest jego, reszta 1% , 9% ufo... :( 9% to SAMO ŻYCIE tu mówią... obrzydliwość :(

Gość hhhdddfffhhhccc
albo wiecie - jak mam przyznać rację mojej matce? PO co ONA ZA MNA LATA? Okradłaś mnie, olałaś - dobra, rób se co chcesz. Nie - lata za mną jak nietoperz wplątując mi sie we włosy. No babo nienromalna co robisz? A na mnie to źle wpływa bo to jest poniewierania mną ciąg dalszy. Moja matka całe życie mną poniewiera i nikt mi nawet słowem tego nie powiedział a się dziwią , że z nikim gadac nie chcę. O czym? O ich IDIOTYCZNEJ klasie sportowej? Kto ile ćpał i się puszczał? Niby kogo to obchodzi - no fakt - nikogo - tylko...o czym jeszcze można tu gadać? Pojęcia nie mam :( I kto winien? Znowu ja bo nie mam obrączki. To se założę. Założę se. Bo niby czemu nie? Jakiś pierścionek nie zaszkodzi. Gorzej jak mi palec uciupią rzem z pierścionkiem. Dlatego nie noszę obrączki - matka by mi uciupała bo to taka chciwa dupa ohydna :(

Gość mehehe
Zgadzam się hhddhhffcc, choć trochę chaotyczna ta Twoja wypowiedź :P

idź do PUP odbierz zasiłek zawsze pare złoty bedzie

Gość smutna i zla
;/

Gość hhhdddfffhhhccc
Wiecie - jaki ten mój doktorat był dla mnie ważny. Ja przez to za mąz nie wyszłam wy debile - kiedyś to powiem tym obwiesiom ze wsi. I koniec. I musiałam walczyć o swoje zdanie - a te gnioty myślą se , że wszystko jest do kupienia. Rozum najbardziej. I tyle mam im do napisania. A jeśli chodzi o wybaczenie - A Z CZEGO JA MAM ŻYĆ wy debile? A jaka praca? Choć w sumie - mam to gdzieś bo po zwolnieniu dyyscyplinarnym i przegranej w sądzie i tak było po mnie. W SUMIE - myślałam, że się odpieprzą jak wygrali - nie, to znaczy, że można już wszystko - jedynie, że do czapki zimą mi nie nasrali i tyle to znaczy. I wszędzie to samo by było. Czemu? BO DyREKTOR SE GWAŁCIŁ DLA KARIERY. Dopiero teraz , po 5 latach mam w miarę spokój, ale znowu nie mam pracy. A tak? Wszędzie za mną gwałciciciel i jego córka - na grobie matki nie była, zero równe grzebiące se w majtkach , ale ona może być bo ma obraczkę, a ja nie. No wiecie co - i wszystko bym przeżyła gdybym te 2 literki miała. A tak to nie przeżyję i zawsze na was wy zera. Za to, że tu wystarczy dziecko se zrobić by miec się dobrze i nikt nikomu słowa nie powie - jeszcze na wsi. A jak zemsta to na dziecku. Na dziecku? ja wam jeszcze dam, że pożałujecie żeście się urodzili :(

Gość smutna i zla
hhhdddfffhhhccc z czego pisalas doktorat jesli mozna spytac oczywiscie?

Chcesz dorobic??? Zostań dystrybutorem FM GROUP marza z każdego produktu to 43% PRZYKŁAD - PRODUKT ZA 54.75 ------ 18 ZL ZYSKU -180 PKT PRZESYLKA ZA DARMO (PERFUM ZA 54.75 MA 30PKT -naprawde duzo, czyli wystarczy takich 6 aby nie placic nic - wpisowe 0zl W swojej ofercie mamy: - REWELACYJNE ŚRODKI CZYSTOŚCI( zawieszki zapachowe, preparat do mebli,do ekranów,odtłuszczacz itp -PERFUMY O ZAPACHACH ORGINALNYCH PERFUM (Lacoste,Hugo Boss,Gorgio Armani itp.) -KOSMETYKI Nie bój się spróbować to cie nic nie kosztuje, a marza jest naprawde duza, produkty sprzedaja sie rewelacyjnie, moge sobie porównac bo jestem rowniez w oriflame ale FM GROUP daje o wielkie większe możliwości , Sama ustalasz sobie czas pracy, masz znajomych rodzine ktorzy moga u ciebie zamawiac , wiec przy okazji możesz troche dorobic. Ja mam 500,600 zl miesięcznie plus prowizja z grupy. chetnie ci pomoge Gg 25693745

Gość smutna i zla
500, 600 z zl miesiecznie to troszke za malo;>

Gość hhhdddfffhhhccc
doktorat pisałam z bardzo szeroko pojętej ochrony przyrody. Nie do końca, ale zawsze się tak wybronią i tą ochroną przyrody też. Niemniej tytułu nie mam. Taka wielbicielka przyrody i ja nie mam tytułu, a ludzie nawet tyłka nie ruszą i już 3-4 lata są po obronie. Bo mieli obrączki i dzieci se narobili. I wiecie - żeby oni jeszcze wiedzieli co tam piszą - tam każdy pisał co chciał!!! Tylko kasa. I ja nie mam tytułu przez to, że z murzynami na wsi siedzę. Ja wiecie - może bym się nawet teraz wróciła - ale gdyby tam, w tej pracy musiała być 1 rzecz OBOWIĄZKOWO napisana. I to z rozumem. A tego tam nie ma. No to po co oni piszą te prace i sie tym zajmują. Bo wiecie - wszystko by uszło, cały tej bajzel i w ogóle, ale 1 rzecz tam miała być w każdym punkcie napisana - a może i dwie. Jak dla mnie dwie, ale przynajmniej jedna, żeby nie być jakąś wyspą oderwaną od kontynentu dryfującą nie wiadomo gdzie. A tam tak jest. Cała ta nauka to dryfująca do nikąd wyspa. Bez sensu. Dlatego sie nie wrócę. Może ksiądz jakiś tę wyspę zatrzyma? Tak by mi to wyglądało? Ten ...madagaskar naukowy polski... :(

Gość hhhdddfffhhhccc
wybronię - tak miało być wyżej...

Gość smutna i zla
hhhdddfffhhhccc troche szkoda ze nie wyszlo, trud zostal wlozony i nici. Myslsiz ze ten tytul by ci sie etraz do zcegos przydal?

500 zł miesiecznie plus oszczedności i jakoś przezyjesz

Gość hhhdddfffhhhccc
Ale wiecie - taka jest prawda. Jedynie ksiądz znakiem KRZYŻA ŚWIĘTEGO mógłby zatrzymać ląd. i modlitwą. Jest napisane w Ewangelii "powiedz górze rusz się stąd i się módl a tak sie stanie". I tak powinni sie modlić niektórzy polscy księza - żeby się wyspy dryfujące do nikąd ...zatrzymały. STOP - tak pisze w Ewangeli...

to jest praca aby sobie dorobic ja obecnie wychowuje syna i nie moge isc do pracy do tego jeszcze sie ucze ale jestem bardzo zadowolona bo mam swoje pieniadze, i zawsze jakis kontakt z ludzi, taka praca duzo zmienia, ja sie dopiero rozwijam bo jestem w tym od 4 miesiecy ale dziewczyna ktora mnie wciagnela do tego zarabia o wiele wiecej, bo nie polega ona tylko na sprzedazy bezposredniej, glownie mozna zarobic z grupy czyli przez wciaganie innych osob alle trzba tego naprawde chciec,mnie nudzilo moje zycie teraz czuje sie spelniona, mam duzo znajomych i sie rozwijam

Gość smutna i zla
rewq tak tylko problem jest taki ze oszczednosci sie skoncza i wtedy te 500 zl starczy mi na rachunki, a ja chce zyc jak normalny czlowiek:> chce znalezc stala prace o normalnej stawce

Ja mam gorzej, bo niby mam wszystko - dobra prace, zgodna z kierunkiem studiow, mieszkanie, kochajacego mezczyzne, a mimo to mam dola. Dlaczego? Sama chcialabym wiedziec..

wolisz mieć zero niż 500 zł ??? lepiej opłacić rachunki , a pracy nadal szukać FM Group - taka piramida - jedni pracują na innych :D

Gość hhhdddfffhhhccc
No ja uważam, że COŚ BY Z TEGO BYŁO - na pewno jakieś ciekawe informacje, wiadomości, kontakty bo wiesz - najgorsze jest to, że ja siedziałam w KRZAKACH 5 lat na tym doktoracie, wszystko od nowa, po nocach się uczyłam i ... koniec był taki że stare próchno szkolne mi zarzuciło, że w 4 lata tego nie obroniłam i przez to wyleciałam z pracy, że to w 4 lata miało być obronione. I przyznałam rację temu babsku bo już byłam BARDZO ZMĘCZONA w 2005. To fakt. Promotor mnie gnębił, dowalał mi coraz więcej na tym doktoracie bez sensu i taki koniec. Ale ona mi PEDAGOGICZNIE pomogła - jak diabli. I jeszcze powiedziała, że dyscyplinarka mi sie należała - - i mogła tak powiedzieć, też bym wiedziała na czym stoję, ale obawiam się, że za dużo w życiu piła, bo na następnej rozprawie powiedziała, że mi sie NIE NALEŻAŁA co mnie zmyliło i przez to do końca w sądzie siedziałam (czyli ROK CZASU!!!) bo uważałam, że w takim razie papiery mi ze zwolnienia dyscyplinarnego dadzą skoro szkoła ugody szukała. Nie zwrócili, zgnoili mnie DOSZCZĘTNIE. I po co mi ten doktorat? Kto to wziął pod uwagę, że za 4 robiłam? Ta kurwa stara? Nie - a jej szef gwałcił dla kariery. To jej nie przeszkadzało tylko HAŁAS na mojej lekcjach? Że też jej nie chciał gwałcić. Miała szczęście bo była za stara. A doktorat se też mogła zrobić - jeszcze w komunie. Zero i koniec :( A reszta nielepsza :(