Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna i zla

mam dola, wszystko jest do dupy

Polecane posty

a jeszcze wieksze mozesz miec mozliwosci gdy pojdziesz do stalej pracy bo bedziesz miala kontakt z ludzmi,taka praca jest narazie dorywcza ale ludzie ktorzy sa w niej juz pare lat maja dochody ok 10 000 tysiecy i wiecej

Gość smutna i zla
rewq oczywiscie wole 500 zl niz 0 ;) jednak na dluzsza mete, wolalabym miesiecznie 2000, niz 500

przestań rozmyślać idź po ten zasiłek i szukaj pracy , odpuścisz naszemu Państwu te pieniądze ??? działaj ..

Gość smutna i zla
a jak dlugo oni wydaja taki zasilek?

ja weszlam do tej firmy aby sobie dorobic ale teraz chce wiecej i wierze ze przez swoja prace wiecej osiagne i za rok bede juz normalnie zarabiac i nie bede musiala isc do innej pracy, tutaj ustalasz sobie sama czas pracy, pracujesz ryle ile chcesz , a jeszcze mam produkty dla siebie taniej,

to zależy ... ja miałem mieć tylko przez 3 miechy :-O

Gość hhhdddfffhhhccc
mam nadzieję, że ucząc tego przedmiotu swojego JEDNEGO z POWOŁANIEM wiecie choć se 1 dziecko zrobiła nie robiąc doktoratu ani BIBLIOTEKI jak jej hałaś przeszkadzał. I tyle o babsztylu myślę. Kiepura ją interesował - a mnie jak jej ryja nie widzieć bo i tak była bezużyteczna. No chyba, żeby ją wykorzystać do podpisania wyroku śmierci. No to miała powołanie. do kasy - i to koniec. Ale wszyscy na mnie. Niech sie na siebie przypatrzą. A ponieważ nie wyglądała na taką, że z każdym robotnikiem szła na zaplecze to ją olałam choć popierała WŁAŚNiE taką. I co tu o niej myśleć? No ale kogo to obchodzi i ją olałam. Z PRzYCZYN MORALNYCH bo w pracy - zero i koniec. I gdzie to jej powołanie? W tym mszczeniu się na nauczycielach, którzy mogliby osiągnąć więcej niż ona - nie daj Boże. Ale powołanie :( A odejść stara dupa do dziś nie umie - taka zmęczona. Już 10 lat ma praa emerytalne i dalej uczy. Czego ona może nauczyć? Niech se wąsa zgoli spod nosa. Chyba tego :(

Gość smutna i zla
hhhdddfffhhhccc z tego czo piszesz, troche juz przeszlas z tym dziadostwem, jak widac nie ma lekko

Gość hhhdddfffhhhccc
Najgorsze jest, że przez bandę wariatów od roku jestem bez pracy. Wiecie - mogłam zarzucić w apelacji, że sędzina źle prowadziła proces, ale sama nie miałam prawnika - olałam. Poza tym miałam pracę. Niby nie było mobbingu, ale w sumie - JEDEN MOBBING ta praca i tyle. I do dziś tak jest. Nigdy się nie dam - ani na tym świecie, ani w przyszłym i koniec. Zresztą wiecie - skąd ja miałam wiedzieć, że jestem przyjęta żeby sie mścić na mnie. Wtedy tego nie wiedziałam - ani w 2005, ani w 2006 - myślałam, że to jeden dyr miał kuku na muniu. Nie - wszyscy po jego stornie. I wiecie - to by było do przezycia gdybym... miała dziś swoje mieszkanie. Niestety! okradł mnie brat z bratową w międzyczasie bo nie wiedziałam co się dzieje. :( No to wybaczcie - dyr był taki, że od dziecka kradł, rok siupnął, puszczał się z każdą, żona mu w końcu uciekła przez gwałty. Weźcie to ograjcie - matematyk po zaocznych, adresu nie mam do dziś. Obecnie na szczęśliwej i zasłużonej emeryturze - ja zero. No wiecie co ... :( A co mnie przeraża najbardziej - to jego czyste akta na policji. On nikogo nie zgwałcił. No to żyjcie se tak dalej :( I tyle mam do każdej , która za gwałt i nie gwałt kasuje. AMEN :(

Gość hhhdddfffhhhccc
Wiecie za takie coś idzie sie na policję i sie domaga odszkodoawania finansowego! Koniec. A nie zostawia się coś takiego - co to czy w komunie czy w każdej epoce. Więcej sie nic nie da zrobić - zależy kto i co - tak należy. Wykazać gwałt i koniec. No a dalej on sie mścił w pracy na tych dziewczynach, ile było samobójstw to sie kiedyś dowiem, w każdym bądż razie zaczęłam dostawać OBŁĘDU już. Bez przesady :(

Gość hhhdddfffhhhccc
Moim zdaniem w takich sytuacjach nalezy zaraz mieć dowodyy czarno na białym gwałtu, na policję PAPIERY tam mają być po cichu - i koniec. I zbierać sobie latami - przecież na 1 ofierze gwałciciel nie poprzestaje. I koniec. I zawsze do papierka można wrócić - aktualny czy nie - jakiś ślad jes t- ktoś coś zrobił, a tak? :( Chodzi sobie jakiś potępieniec bo daje na kościół i mnie tak ogrywa w całym bezsensie. A JA NIE ZNAM NAWET ADRESU ZEBY GO WYPALIĆ za całość. Bo i tak wszystko ma ze złodziejstwa. :( To skończy szybciej gdzie powinien - w kiciu!!! :(