Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość artur25lat...

którą wybrać, jak się zachować

Polecane posty

Gość artur25lat...

może zacznę od poczatku, 2 lata temu się zaręczyłem, ale miałam wypadek ma motorze- wózek i długa rehabilitacja. z moją dzieczyną zaczęło się strasznie psuć, na koniec stwierdziła że nie może się dla mnie poświęcać. było mi bardzo ciężko ale jakos udało mi się jakoś stawić z tym wszystkim czoła, zacząłem chodzić, mogłem już powrócić do gry w tenisa, kontynuować studia, i wtedy poznałem dziweczynę, oj duż młodszą bo o 6 lat, na uczelni dopiero zaczynała, straciła z mną dziewictwo i często się poświęcała dla mnie, wiadomo nie byłem jeszcze w pełni sprawny, zamist imprez z przycjaciółmi wolała spędzać czas z mną co mnie b. cieszyło. ale były urodziny mojej ex tak więc moja obecna dziwczyna powiedziała abym zadzwonił do niej, i pokazał klase, tak więc ona zaczęłam później do mnie non stop wydzwaniać, chodzić na tenisa wtedy kiedy ja, i nie miałam już do niej żalu, i powiem że uczucia powróciły, nie wiem którą wybrać pierwszą bardzo kocham i łączy mnie znią dużo wspólnych chwil, drugą natomiest też bardzo mocno kocham ale jest mlodsza, mimo wszystko ona bardziej pokazała że jej na mnie zalezy... wiem że to moje życie ale co wy byście zrobili na moim miejscu

ta druga, jak ci sie cos znowu stanie (czego ci nie zycze) to cie oleje, znalazles skarb to go nie wypuszczaj, tamta mial cie w dupie a jak juz chodzisz to nagle taka dobra, dla mnie wybor jest prosty

Gość artur25lat...
ale sądzicie że powinienem zerwać z ex kontakty

Gość artur25lat...

Gość artur25lat...

Gość artur25lat...

Gość BLONDYNKA 15000
tak powinienies!!!!ta druga cie kocha a ex wtedy kiedy jej najbardziej potrzebowlaes olala cie wiec cie nie kocha i nie kochala......olej ją!!!