Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SMUTNA DZIEWCZYNA BEZ MISIA

SMUTNA DZIEWCZYNA BEZ MISIA

Polecane posty

Gość SMUTNA DZIEWCZYNA BEZ MISIA

mam 19 lat , trochę stresu w zyciu przeszłam, kłopoty rodzinne , smierc jednego z rodziców, mam wrazliwy charakter, byle czym się stresuje... Obecnie mam takie objawy : -kiedy wstaję rano codziennie jest mi niedobrze, czuję napięcie w mięśniach -w nocy często nie mogę zasnąć, mam taki natłok mysli nie wiadomo o czym, ze nie moge usnac, nawet gdy staram sie nie myslec -przy stresujacych sytuacjach mdłości i napięcie w miesniach sie nasilają, mam tez okropne bóle brzucha, -kompletnie nie mam apetytu, zwłaszcza rano i wieczorem, nie moge nic przełknąć Czy da sie temu jakos zaradzic?

Gość nie przejmuj się
lekarz pomoże, serio.

Gość adsghyr
też tak miałem. Na mdłości dobrze jest co dziennie pić coca colę. Wbrew wszelkim opiniom , że jest nie zdrowa pomaga w sprawach mdłości. Ja dzięki niej nawet nie mam choroby lokomocyjnej w autobusach. A co stresów nerwowych polecam lekarza. Pomoże naprawde

Gość czarnucha 77
to nic innego jak nerwica i nie ma tu złotych srodkow ,jakas piguła nie załatwi sprawy

Gość depreska chyba jestem
Ja mam tak sama.Ciagle nerwy i stresy.nie spie po nocach ale jutro mam wizyte u lekarza.Przez to nie moge sie zmobilizowac do szukania pracy.A mam miesiac czasu na znalezienie czegos.I na dodatek jestem sama z malym dzieckiem.