Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość candessia

ciałem z mężem a myślami....

Polecane posty

Gość candessia

a myślami z kimś kto kiedyś bardzo wiele dla mnie znaczył.Od razu powiem żebyście nie zlinczowały mnie tu nie zdradziłam męża spotykałam się z nim przed ślubem ale juz wtedy byłam z nim.Oczywiście granice pomiędzy zdradą a brakiem jej są różne (pocałunek,dotyk).No ale jest taki problem że my skończyliśmy się kontaktować chociaż było bardzo ciężko z powodu wyrzutów sumienia.Teraz on ma żonę ja męża a wciąż o nim myśle szczególnie wtedy kiedy mi z mężem się nie układa.Codziennie go wspominam i zastanawiam się czy to oby nie była ta jedyna miłość....

Teraz on ma żonę ja męża a wciąż o nim myśle szczególnie wtedy kiedy mi z mężem się nie układa. dlatego wlasnie nie istnieja przyjaznie damsko meskie i nie maja sensu jakiekolwiek uklady z bylymi

Wniosek płynie z tego taki,że masz po prostu zbyt dużo wolnego czasu :o

Gość candessia
jeśli ktoś pisze takie głupoty to niech sobie zaoszczędzi czekam na osoby które może kiedyś miały podobnie.

Tylko po co na tym topie coś pisać skoro czyjeś zdanie i tak "Najmądrzejsza" autorka uzna za głupoty?? :D:D:D:D:D

Gość krotko podsumowujac
dla twojej informacji - istnieje cos takiego jak zdrada emocjonalna, nawet patrzac na to z punktu prawnego 🖐️

Gość zapominalska
nie ty jedna masz taki problem

Gość miminkowa dama
z doswiadczenia wiem ze gdybys mogla pozwolic sie tej milosci spelnic to uznalabys po jaims czasie ze faet jest beznadziejny, zuplenie inny niz go sobie wyobrazalas. Lepiej zostawic to w formie fantazji i domyslow niz probowac kontaktowac sie z nim.

Candessio, istnieje coś takiego, jak zaufanie do swojego życia. Skoro tak, a nie inaczej się poukładało, to widocznie tak miało być. Przekonanie, że jesteśmy w stanie do końca być reżyserami własnego życia jest złudne. Sugestia, że gdybyś została z tamtym, to mogłoby być po pewnym czasie beznadziejnie, nie jest wcale taka głupia. Spróbuj na to popatrzeć, że to może jednak szczęście, że masz takie życie, a nie inne.

Gość candessia
może i macie racje miło tak sobie powspominać ale czasami teśkni się nawet za zwykłą rozmową godzinami czy sms i są myśli czy nie byłoby mi z tamtym lepiej.