Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wykończonaaaaaaaaaa

NORMALNY OKRES W CIĄŻY ??? !!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość wykończonaaaaaaaaaa

nie mam chłopaka od czerwca, moj ostatni sex miał miejsce 18 czerwca. w czerwcu przestałam brac tabletki antykoncepcyjne ( brałam przeterminowane lekko ) , dostałam normalną miesiączkę, w lipcu również normalną, nie różniła się długością ani obfitością od pozostałych. Teraz natomiast spoźnia mi się już 8 dzień, a mi nigdy nie spoźniał sie okres. Ani nie bolą mnie piersi, co zawsze miało miejsce, nie czuje żadnego pms. O co chodzi ? MOJA MAMA POŁOŻNA STRASZY MNIE ZE JESTEM W CIĄŻY I CHCE ZABRAĆ DO LEKARZA . Ostatnio spożywałam dość duużo alkoholu i podobnych używek, ale nie jakoś skrajnie dużo. hm Mam 18 lat

Gość wykończonaaaaaaaaaa
?

Najlepiej zrób test. Można mieć normalny okres w ciąży, znam taki przypadek, ale zdarza się to naprawdę bardzo rzadko. Na Twoim miejscu bym się nie martwiła - miałam kiedyś identyczną sytuację, po zerwaniu z facetem i jednej normalnej miesiączce spóźnił mi się okres 2 tygodnie i też nie miałam żadnego PMS. No i też miałam schizy :)

Gość 67jsgdhc3
ja miałam okres przez dwa miesiące, poszłam do lekarza bo na 3 miesiąc mi się spóźniał i okazało się że jestem w 7tyg ciąży

Do kogoś nade mną No to jak to możliwe ?;) Spóźniał Ci się trzeci okres więc byłaś w trzecim miesiącu ciąży a piszesz że w 7 tygodniu ?:D Btw. tygodnie ciąży liczy się od pierwszego dnia cyklu w którym doszło do zapłodnienia... Więc 3 miesiąc byłby na bank :O Musiałaś w innym terminie zaciążyć bo innej możliwości nie widzę.

Gość Ty de...bil....ko
inaczej Cie nie mozna okreslic... po pierwsze test ciazowy w aptece to koszt 5zł80gr (pink test płytkowy) po drugie nie bierze sie nic co jest przeterminowane ... po trzecie jak sie przestaje brac tabletki to organizm jest rozregulowany i rownie dobrze nastepny okres mozesz dostac dopiero za 2 miesiace....bo hormony musza sie same ustabilizowac... gratuluje jestes de..bil....ką roku...

Gość hanna8701
wystarczy alkohol stres itp czynniki zeby rozregulować nawet najbardziej regularny cykl a okres w ciąży to naprawde rzadkość wiec dla świetego spokoju zrób test i po kłopocie a po co się tak mordować w niepewności!!