Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sprint caps

brak orgazmu

Polecane posty

Gość sprint caps

Od 5 lat jestem w związku. Od 4 lat współżyjemy. Oboje byliśmy dla siebie pierwszymi partnerami. A mój problem polega na tym , ze nigdy nie miałam orgazmu podczas stosunku. Mój partner stara się, różne pozycje , spontaniczne akcje ale i tak nic. Czy cos ze mną nie tak?

Gość 400zł to jednak za mało
zmienic faceta - mnei pomogło;-)

Gość sprint caps
Ale ja tego kocham. I z powodu sexu nie będę zmieniała. Chociaż naprawdę mnie to męczy

Gość umierajaca z rozkoszy ;)
orgazm u kobiety to 1. jej psychika znajomosc jej ciala doswiadczenie 2. znajomosc jej ciala przez faceta i jej potrzeb ale jesli ona sama ich nie zna to jak facet to ma wiedziec 3. uwarunkowania fizyczne np niektore kobiety maja orgazm przy glebokiej penetracji a tu kolega krociutki i klops wszystko musi wspolgrac a jak nie nie bedzie orgazmu

zapomnialabym jeszcze hormony dochodza i uwarunkowania fizyczne i zdrowotne kobiety ja np mam ogrgazmy bez stosunku bez jakiejkolwiek stymulacji bez facet itd poprpstu rozluzniam sie i psychika plus hormony pracuja i prosze mamy orgazm

polecam cwiczenie miesni Kegla podczas stosunku pomagaj sobie miesniami Kegla az sie nauczysz orgazmu bo kobita orgazmu musi sie uczyc

Gość sprint caps
Dzięki. Chyba zacznę ćwiczyć. Bo przez to wszystko moja ochota na sex maleje. Po grze wstępnej mi już całkowice się odechciewa.

Gość KROWOQAN
A po ile macie lat?

Gość kochamm
ja mam zawsze orgazm jak kocham sie ze sobą.

Gość sprint caps
Oboje mamy 24 lata

Gość malagenia
Na pewno kobieta powinna znać swoje ciało, żeby wiedzieć co najbardziej ją podnieca. Niestety podobno nawet 80% kobiet nie przeżywa orgazmu podczas zbliżeń. Dobrze, że technika jest na tyle rozwinięta, że można sobie z tym problemem poradzić. Słyszałyście o urządzeniu LadyLaser? Stymuluje on narządy płciowe dzięki czemu szczytowanie jest o wiele łatwiejsze. Leczy on również anorgazmię. Dzięki niemu można czerpać tyle samo przyjemności z seksu co mężczyźni.

może orgazm pochwowy Ci nie jest dany??? Spróbujcie z łechtaczkowym