Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mikimkimki

czy istnieją tacy mężczyźni???

Polecane posty

Gość mikimkimki

czy wogóle na świecie są faceci którzy np po 3-5-czy 10 latach małżeństwa kochają i szanują swoje żony? czy są faceci dla których żona jest najważniejsza i liczą się z tym co ona mówi? czy zasze jest stereotyp jak moja już to po co zabiegać?czy tylko mój facet się może tak zmienił, a może taki był tylko ja nie widziałam ?

Ja żywię się jeszcze złudną nadzieją, że jednak istnieją ale z każdym dniem zaczynam w to coraz bardziej wątpić.

Gość mikimkimki
bo ja właśnie nie wiem czy ja tak trafiłam czy to standard

Gość Smutna-ONA
Mój tez na początku przez pół roku był najlepszy na świecie a teraz traktuje mnie strasznie..i wiecznie mnie obraza itp.

Gość ghjfjghjkghjk
nie ma, mój mnie ciągle nie szanował krytykował okłamywał i miał w dupie i jeszcze robił z siebie ofiarę że to niby ja jestem ta zła, już z nim całe szczęście nie jestem

Gość ghjfjghjkghjk
jak się pokłóciliśmy zawsze obiecywał poprawę a poprawiał się na kilka dni a potem znów to samo, zero szacunku

Gość mikimkimki
w sumie to naet nie wiem jak to właściwie opisać np mówię pobaw dziecko a on aty, mówie nie pij tak często piwa a on że się czepiam a ja tylko się boje żeby w nałóg nie wpadł bo fakt nie upija się ale nie ma np 2 tyg bez piwa czy trzech. pytam dlaczego tak często mi dogryza a on jestem taki jak ty a ja przecież naprawdę się nie zmieniłam myślę że chyba przestał mnie kochać choć wiem że nie zdradza

Gość mikimkimki
właśnie zrzucanie winy na mnie za kłótnie też to znam

A probowalyscie gadac z nimi czy tylko sie czepiacie, ze sa tacy beznadziejni ( nie mowie ze nie sa ;) ) Facet musi miec czarno na bialym powiedziane co i jak, a nie ze my sobie myslimy ze on sie domysli. Bo sie nie domysli ;)

Gość tdvfvdyhvd
moi rodzice 25 lat bardzo sie szanuja i kochaja

Gość ghjfjghjkghjk
tyle było rozmów że nie jestem wstanie zliczyć ile, mówiłam co robi źle co mnie boli, ale do niego nic nie docierało zawsze wmawiał mi że to coś ze mną nie tak, no jasne to że mnie okłamywał to moja wina przecież

Gość mikimkimki
rozmowy ja czaem mam wrażenie że on mnie nie rozumie albo udaje że nie rozumie

Gość zupełnie niedawno
obchodziliśmy 4.rocznicę ślubu,a parą jesteśmy od lat prawie 10! Jaki był na początku taki jest i teraz:) Może zmiana polega jedynie na tym,że jeszcze chętniej obdarowuje mnie różnymi prezentami:) Nie chcę przechwalać się,a jedynie odpowiedzieć na postawione przez autorkę pytanie..Tak.istnieją tacy mężczyźni..Choć niektórzy mężowie moich koleżanek faktycznie zobojętnieli po jakimś czasie od ożenku..Nie wiem czym to tłumaczyć(??)

Gość mikimkimki
no właśnie niewiem czy to zobojętnienie niby w łóżku ok grało od zawsze i tylko ta sfera myślę pozostała nieuszkodzona ja mówię o codzienności to na codzienności się zawiodłam przecież mógłby być milszy a mnie to zaczyna juz nudzić tylko dogryzanie i dogryzanie powoli zaczynam mieć dość jesteśmy razem 9 lat

Gość mikimkimki
jednak ci z w awy to maja poczucie humoru rozbawiłeś mnie:)

Gość czarnucha 77
czasem rozłaka jest dobra np wyjazd do pracy gdzies dalej np wtedy siła uczuc daje o sobie znac

Gość zle pytanie
Czy istnieją takie zony które po 10 - 15 latach nadal można cenić i szanować. Jeśli kobieta jest warta tego by być dla niej rycerzem kochankiem i wiernym mężem - tedy się takim jest. Przeciętna baba to tylko samobieżna cipa.

Gość mikimkimki
może i racja

Gość mikimkimki
i wice wera w stronę facetów tu nie chodzi o oczernianie ogółu chciałam zaznaczyć

Gość grrrrr.................
istnieja :) ja mam takiego od 20 lat :)

Gość mikimkimki
zawsze to jakaś nadzieja wiedzieć że tacy są

Gość mikimkimki
oby ich więcej było

Gość Stary zgred
Jesteśmy po ślubie 40 lat. Razem 44. Kłócimy się o drobiazgi przez cały związek. Tak jakby we włoskim stylu. Cały czas lont i dynamit. Żyć bez siebie nie możemy. Co jedno pomyśli to drugie już to wie. Nie jest to mizianie. To już troszkę się zmieniło. Ale jak nie wierzyć, że to nie miłość. Tyle lat ze mną wytrzymałą. Jeszcze się o mnie martwi. jeszcze chce być razem. A ile razy mówiła idź sobie .!!! JAk próbowałem to dostawałem po głowie i pędziła mnie do jakiegoś zajęcia. Ah te baby. Z nimi źle, ale bez nich jeszczed gorzej. Są takie chłopy co kochają , kochają i kochaja.

Gość GDN-on
istnieją tylko gdzie te kobiety godne i tak samo pojmujące związek i życie jak oni....żeby wymagać trzeba dać z siebie tyle samo jak nie więcej :)