Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bardzo jestem smutna...

Pryszcze na pupie ;/

Polecane posty

Gość Bardzo jestem smutna...

Jak się ich pozbyć? Próbowałam zmian bielizny ale nic nie dawało. Mam ten problem od dobrych 3 lat... Chciałabym żeby przestały wyskakiwać te krosty i żeby nie zostawiały potem po sobie plamek czerwonych, bo te przez miesiące nie schodzą. A w końcu bym chciała się przespać z chłopakiem nie po ciemku. :( ;( ;(

Gość Tak zupełnie
nikt?

Gość elle253535
mam podobnie, nie mam problemów z wypryskami, żadnych pryszczy na twarzy czy plecach, a na pupie ehhh mam Aż wstyd się przyznać, także nie wiem jak poradzić sobie z tym problemem, pomoże ktoś "doświadczony" :D?

Gość elle253535
nikt nie pomoże? nie wierzę że tylko ja i bardzo jestem smutna tak mamy, na pewno są osoby które miały podobnie i sobie z tym poradziły

Gość Nadal smutna jestem
Mi pani w aptece poradziła maść cynkową (powiedziałam o rankach na biuście, bo też mi się takie wypryski robią :( ) ale nic nie dało, a zużyłam już 2 tubki. Na same krostki nic nie daje, prewencyjnie też nie. I też kurczę nie mam na twarzy ani nigdzie indziej jak na pupie i biuście - dwóch rzeczach które gdyby nie to byłyby idealne :X

a) mydło siarkowe b) Protex c) zwykłe mydło Dove problemem może być też balsam do ciała. Jeśli zawiera parafinę może zatykać Ci pory, więc jeśli używasz balsamu który ją zawiera zmień balsam mogę polecić Ci Ziaję-Med Kurację Nawilżającą jest on przeznaczony dla alergików, więc jest baaardzo delikatny dla skóry no i nie zatyka porów. Ewentualnie co jakiś czas możesz przecierać wacikiem z jakimś tonikiem (mydła wystarczająco wysuszą więc bezalkoholowym) np. Accos

a ten balsam ma 500 ml i kupiłam go na www.doz.pl za 11 z czymś (wcześniej była promocja i kosztował 8zł) tonik 17 zł

Gość nanannananannaa
a moze peeling do ciala??

Kup butelkę oleju rycynowego w aptece, nalej na rękę i dość mocno wcieraj(taki drenaż), najlepiej na noc. Po kilku dniach powinno być lepiej.

Gość 878jhgjg
zwykła oliwka dla dzieci bambino