Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dyśka

mozliwe, że jestem w ciąży?

Polecane posty

Gość Dyśka

wiem,że to nie typowe, ale prosze o rade kto sie na tym zna. Okres małam 4 sierpnia, z chłopakiek kochałam sie z 20 na 21, dwa razy skonczyl we mnie. Z różnego rodzaju tych kalkulatorów wynika,że dni płodne powinny mi się skonczyc 20. Możliwe,że jestem w ciąży?? Prosze napiszcie coś.

Gość Dyśka
fakt dowiem się, ale chciał bym wiedzieć, a na test jeszcze za wcześnie.

Różnie może być. Te kalkulatory nie są dokładne, po za tym owulacja może się przesunąć. Ja np. 3 dni po okresie miałam mieć jeszcze niepłodny dzień, a tu za miesiąc mamą będę:)

Różnie może być.Te kalkulatory nie są dokładne, po za tym owulacja może się przesunąć. Ja np. miałam 3 dni po okresie mieć jeszcze dzień niepłodny, a tymczasem za miesiąc będę mamą :)

Gość Dyśka
mam nadzieje,ze jesteś z tego szcześliwa,że już nedługo mamą będziesz?

Gość appachee
odważna jesteś... musisz czekać i zrobić test, bo tak to nikt Ci tutaj nie odpowie czy jesteś czy nie jesteś w ciąży. Wiedz tylko, że różnie to bywa z tymi płodnymi i niepłodnymi dniami.. osobiście jestem mamą, ale zaszłam w ciążę w moje dni płodne,jednak mam wiele koleżanek , bratową i moją siostrę które nie mają już dzieci- a myślały , że mają niepłodne.. Nie mówię tego żeby Cię wystraszyć, tylko poradzić na przyszłość.. No, chyba , że chcesz być mamą, to gratuluję jeżeli Ci się udało.

Gość appachee
mają już dzieci tam miało być, a nie że nie mają ;)

Gość Dyśka
dziekuje APPACHEE, za przynajmiej miłą odpowiedz. Serdecznie pozdrawiam:)