Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majteczka

zwiazek a znajomi

Polecane posty

Gość majteczka

Jak to jest : jak duzo znajomych jest w waszym zwiazku? Czy uwazacie ze para powinna miec duzo wpsolnych znajomych, przebywac glownie w towarzystwie innych ludzi Czy moze znajomi to jedno a zwiazek to drugie, i nie powinno sie zanadto mieszac tych w dwoch rzeczy, i spotykac sie za czesto w wiekszych grupach jak jest u was? - czy macie wspolnych znajomych, spotykacie sie ciagle w ich gronie? moze dzieki nim sie poznaliscie? -czy kazde z wam ma kilku wlasnych znajomych, kolezanek i kolegow, i raczej spotykacie sie z nimi osobno, moze raz na jakis czas wspolne wyjscie, jakas podwojna randka czy cos -a moze uwazacie ze zwqiazek i znajomi to dwie inne osobne sprawy, i nie mieszacie jednego z drugim

Gość Heniek od nowiuśkiego Zetora
ja ci powiem bo ja wiem Krysia miała koleżankę a ja nic nie mówiłem niech sobie na kawę pujdzie a co tam niech sobie poplotkuje bo kobieta mordę ma niewyparzoną niec nie powiedziałem ale jak przyszłem z pola i obiadu nie było to po pysku dostała ale pozwoliłem jeszcze raz w tygodniu na kawę iść a ta menda ją podburzyła i na policję mnie podała że niby ja ją tłukę a ja tylko raz po pysku dałem bo obiadu nie zrobiła nie daj się żadnych znajomych bo zapomnisz ugotować obiadu i tez po pysku dostaniesz

Gość ales ty jebniety
Henius!

Gość jjpsakfapf
co za głupie pytanie- czasami ma się wspólnych, czasami ma się oddzielnych - to zależy od tego ktogdzie sie poznał, jaki jest towarzyski itd.- nie ma szablonu "powinno być tak i tak"