Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Salma_Grajek

Tramadol a sex .

Polecane posty

Gość Salma_Grajek

Witam . Moj maz mial jakis czas temu wypadem motorowy . Niestety doznal przy tym dosc powaznych uszkodzen kolana , krotko mowiac staw kolanowy trzeba bylo hirurgicznie rekonstruowac. Teraz jest juz w domu , ale nadal ma mocne bole w kolanie . Lekarz przepisal mu mocny srodek przeciwbolowy o nazwie "Tramadol". I tu zaczyna sie problem , ciezko jest mi meza podniecic do tego stopnia zeby mial pelen wzwod , on mowi ze ma cholerna ochote na mnie , ale jego penis sie go nie slucha . A jak juz uda nam sie uprawiac sex (ostatnio wychodzi nam to coraz czesciej ) , to moj maz nigdy nie dochodzi . Mozemy kochac sie DOSLOWNIE godzinami , uprawiajac rozny rodzaj sexu , a on i tak nie moze dojsc . Wczoraj juz zwatpilam , bo mnie juz wszystko bolalo , i bylam sucha (kochalismy sie ponsd 2 godz. z jedna krotka przerwa) , a on i tak nie doszedl . Mialyscie moze podobny problem , jak sobie z tym roradzilyscie ?

Gość Suprimel
Ja wiem tylko ze ten lek "Tramadol" , bardzo mocno uzaleznia .

Gość Wieviana_polana
To dlaczego Twoj maz nie bierze innych lekow przeciwbolowych ? , napewno znajdzie sie jakies zastepstwo ?

Gość Salma_Grajek
Przed tramadolem bral dwa inne leki , niestety nie dawaly praktycznie zadnego efektu przeciwbolowego , tylko dzialaly nasennie . A ze spac z bolu nie mogl , to sie bardzo meczyl . Tramadol pomaga na bol , ale przez ten lek kuleje nasze zycie sexualne :( Poradzcie cos dziewczyny :(

Gość Salma_Grajek
Ciekawe czy Ty bys byl zadowolony z tego , ze nie jestes w stanie zadowolic sexualnie osoby ktora kochasz !

Gość Wieviana_polana
Moj facet od lat mnie nie zaspokaja , i to nie stanowi dla niego zadnego problemu , egoita tak jak wszyscy faceci :(

Gość POlister
Dzięki miałem problem ze wczesną erekcjom a moja babcia ma Tramadol 150mg teraz to będzie przyjemnie w nocy :)))) Dzięki

z tego co pamiętam tramadol jest opioidem, nie dziw się więc że działa też na funkcje seksualne

Gość dorteta
fajnie masz, mój stosunek z męzem trwa ok 60 sekund i już ma wytrysk więc dla mnie męczarnia