Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żużelfan

natrętne myśli o sexie z byłą

Polecane posty

Gość żużelfan

Mam problem w swojej głowie.Jestem żonaty,mam miłą żonę ale cholernie tęsknię za sexem ze swoja ex.Może to wina tego,że mam w domu sex mało urozmaicony,przewidywalny.Jestem już w takim stanie ,że myślę napisać do byłej,spotkać się byle przez chwilę ją dotknąć.Głupi nie jestem ,wiem czym to grozi.Śni mi się po nocach ,muszę coś z tym zrobić.Tylko co?

Gość szyybkoo
rozkrec zone ..ot co:)

Seksu masz za mało? 1. Szczera i delikatna rozmowa z żoną jak znaleźć satysfakcjonujący oboje kompromis 2. Ręka (żony lub w ostateczności własna) :) Była jest na pewno nadal świetna w te klocki, ale ma jeden mały defekt... BYŁA. Teraz jest żona.

Gość żużelfan
żona jest miła ,spokojna,taka rozsądnie -grzeczna,a ex była spontaniczna ,nieprzewidywalna i teraz tego szaleństwa mi brakuje,nie umiem sobie z tym poradzić

Gość rrrraadaaarr
to czemu się zeniłeś z żoną a nie ex?

Gość żużelfan
jakoś się po studiach rozleciało,praca w innym mieście,ona chciała się ustatkować ja jeszcze nie ,potem wyszła za mąż,kontakt się urywał stopniowo ,ja za nią tęsknię ,miała tak podniecające ciało ,że dotyk jednym małym palcem mnie elektryzował,chyba do niej napiszę bo coraz bardziej mnie to męczy

Gość arreerra
a nie szkoda ci bedzie żony?

Gość żużelfan
nie wiem ,to że napiszę nie znaczy że wyniknie z tego cokolwiek,ale chyba muszę się odezwać bo śni mi się po nocach

Gość arreerra
musisz się liczyć z tym że możesz rozwalić nie tylko swoje małżeństwo ale także jej.lepiej to dobrze przemyśl

Gość spuść sobie ciśnienienie
najpierw porozmawiaj z żoną, a później z kochanką

Gość ARTUR BĘDZIN
a nie wydaje ci sie ze kochasz byla??

Gość o raaaaany
mialam podobny problem byly- taki jak twoja byla a moj facet - spokojny musisz zone rozkrecic jak ktos powiedzial nie kontaktuj sie, to zludne - plus przyczyna przyszlego zla zona tez sie rozkreci jak jej stopniowo zaczniesz pokazywac triki

Gość żużelfan
zapewniam ,że to nie jest łatwe jak się porównuje dwie kobiety i wypada na niekorzyść poślubionej ,źle mi z tym ,bardzo chciałbym ją zobaczyć,może spotkanie by pomogło,zdjęło bielmo z oka ale z drugiej strony to igranie z ogniem

Gość żużelfan a tak przypadkiem nie
czujesz jeszcze czegos do byles???????

seks zależy od was obojga pokaż jej czego potrzebujesz, a nie żyj przeszłą idealizacją

Gość klawiatura mi sie zacina
chyba najpierw powinieneś pogadać z żoną i jej dać do zrozumienia że nie jesteś wpełni usatysfakcjonowany z waszego pożycia małżeńskiego..... ale widząc twoje podejście do sprawy to myśle zdrada jest nieunikniona.......szkoda mi twojej żony

Gość żużelfan
kochać pewnie nie kocham tylko pożądam obsesyjnie o raany -myślisz nie kontaktować się?nie konfrontować?

takie ma pytanie, z jakiego powodu wziąłeś ślub ze swoją żoną ?

Gość żużelfan
wydałem się palantem ,ślub wziąłem bo mamy wspólne zainteresowania,poznaliśmy się w pracy,sporo rozmawiamy,jest ok tylko szału nie ma

Gość laaaksssaaakskd
kolejny d***k na forum myslący tylko k****em...żal

Gość do zuzelfan
mam do ciebie pytanie jestem z moim facetm 2 lata ostatnio uslyszalam rozmowe mojego faceta ze swoim znajomym i on powiedzial mu ze wspomina sex z bylą pomimo upływu lat dokladniej powiedzial zacytuje" do dzis wspominam co poniektóre chwile z nia" przezylam szok czy ja mam rozumiec ze on kocha była ze za nia tęskni??? jak ja mam to zrozumiec???

kochasz ją ?

Gość igaigaiga
lepiej powiedz wszystko żonie to sama odejdzie i będzie miała przynajmniej szansę ułożyć sobie życie z jakims normalnym facetem

Gość pytająca 26...
mam do ciebie pytanie jestem z moim facetm 2 lata ostatnio uslyszalam rozmowe mojego faceta ze swoim znajomym i on powiedzial mu ze wspomina sex z bylą pomimo upływu lat dokladniej powiedzial zacytuje" do dzis wspominam co poniektóre chwile z nia" przezylam szok czy ja mam rozumiec ze on kocha była ze za nia tęskni??? jak ja mam to zrozumiec??? JA WY TO ODBIERACIE???? prosze o wypowiedz

Gość ile jesteście po ślubie?

Gość żużelfan
to znaczy dokładnie co znaczy -nie dodawaj sobie w głowie bo się zamęczysz ja wspominam sex ,skórę ,zapach ,spontan a Twój chłopak może jakieś wydarzenia,nawet noc czy ważne rozmowy,jak był z kimś blisko to wspomnienia są ,wierzę ,że z czasem zbledną bo zwariuję

Gość żużelfan
po ślubie 5 lat,30 na karku

?

Gość pytająca 26...
CZYLI MAM ROZUMIEC ZE JA KOCHA ??????