Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żużelfan

natrętne myśli o sexie z byłą

Polecane posty

Gość hymka
Ja to bym ie poszła wyszorowac szczotka ryzowa jakbym sie dowiedziała ze jakis mój były mysli o seksie ze mna. Masakra

Gość pytająca 26...
:(

Gość żużelfan
nie kocha tylko wspomina,nie patrz teraz na niego przez mój przypadek ,ja też nie kocham a pożądam

Gość ile jesteście po ślubie?
a żone kochasz? jeśli by obie staneły obok siebie i miałbyś możliwość wyboru bez żadnych konsekwencji to którą byś wybrał?

Gość żużelfan
nie wiem,chyba tylko o to łóżko chodzi ,że z byłą był pełen odlot

Gość pytająca 26...
TESKNISZ ZA NIA MYSLISZ O NIEJ I ZADNEGO UCZUCIA NIEWIEZE PEWNIE JAK BYS JA ZOBACZYL TO BY CI ZADRZALO SERCE ZRESZTA JEST TYLE KOBIET PIEKNYCH A TY SIE UCZEPILES JEJ WIEC COS W TYM MUSI BYC

Gość ja ci powiem
co z robic puuuknij sie w leb!!!! o seksie trzeba w zwiazku rozmawiac i razem szukac nowosci i wspolnych uniesien, a nie jak ta ostatnia łajza puscic sie na boku, widocznie ty jestes malo elastyczny w lozku, i lepiej sie sie opamietaj za nim to sie skonczy tragicznie.... aaa ten tekst mam mila zone jest po prostu taaandetny!!

Gość a ktora ci siE bardziej podoba
?

Gość noo cóż....
moim zdaniem powinieneś powiedzieć żonie czego ci brakuje bo jeśli z nią nie porozmawiasz to ona nic nie zmieni , zresztą skoro przez tyle lat jej nic nie mówiłeś o swoich potrzebach to ona widocznie uważa że jest wszystko ok. teraz krzywdzisz siebie ale skrzywdzisz i ją bo i tak ją pewnie zdradzisz

Gość żużelfan
szukałem rady bo komu o takich rzeczach opowiadać ,dzięki za wszystkie opinie

Gość tylko sex to za mało
Z tego co piszesz z byłą łączył Cię tylko sex. Po co narażać swoje małżenstwo dla chwili uniesienia. A gdzie wspólne pasje, zrozumienie itd?

Gość żużelfan
może nie tylko sex tylko tamten sex był inny,taki z pasją ,pogubiłem się ok,dzięki jeszcze raz za wszystkie odpowiedzi,popukam się w łeb i tyle

Gość prymitywny dupek z ciebie
po co się żeniłeś skoro żona nie ma tego czegoś ? marzysz o byłej bo żona Ci się znudziła po latach wspólnego życia szukasz ekscytacji a sam nie dajesz z siebie nic, nie starasz się tylko sam szukasz łatwych wrażeń bez wysiłku z Twojej strony jesteś żałosny, od jednej laski uciekasz bo Cię chciała usidlić..... a potem sam dajesz się usidlić takiej która Cię nei kręci..... a teraz po latach wzdychasz na myśl o wdziękach tamtej......żałosne, do bzykania była dobra, ale pewnie nie zbyd dobra by była żoną żonę wybrałeś ale okazało się że nie nadaje się do łóżka..... nic tylko Ci harem zapisać na receptę albo odrobinę rozumu

Gość injuytrdsaesa
posiedz jeszcze :)

Gość na pocieszenie
najprawdopodobniej gdybyś ożenił się z eks....po kilku latach małżeństwa mogłoby się okazać że ona już nie ma takiej ochoty na seks albo że przestała Cię już tak kręcić nic się nie martw, każda para i każde małżeństwo dochodzi do tego etapu, w którym już się sobą znudzili i seks ich nie kręci, to tylko kwestia czasu jedni przechodzą nad tym do porządku dziennego i niw rozpaczają a inni desperacko szukają czegoś na boku bo nie mogą znieść nudy i rutyny generalnie łatwiej jest to znieść jeśli naszym parterem jest osoba interesująca, taka którą podziwiamy, cenimy i jest naszym przyjacielem zakładam że Ty tak nie postrzegasz swojej żony

Gość Igiełka pchełka k
I jak tam autorze ? Zle mysli ustapily ?

Gość arabusek,,,;,;,;;,;,;,;,
wlasnie i co tam ?

Gość Pupciaan
Niezastąpiona rada pupciaana - zerżnij żonę w dupcie i dojdz. Jak się będzie stawiać to jakiś delikatny liść. Będzie extra :)

Mam wrażenie, że nie tylko seks w Twoim małżeństwie kuleje, c hyba chodzi o to, że w nim nigdy nie kęciło się szlenie. To gorzej zmienić niż seks.

Żużelfon, czy Ty chcesz, żeby żona była lepsza w seksie czy żeby była byłą. Być może byłą kochałeś i dlatego seks inaczej odbierałeś - był z pasją.

Gość żużelfan
napisałem mail ,ciekawe czy odpisze

Gość cajou
miałeś pacanie z żoną rozmawiać a nie do byłej pisać :)))))))

Gość spuść sobie ciśnienienie
zajebiste posunięcie :o zaplanuj weekend z zona i dobry seks, a nie ZDRADĘ, chcesz rozjebać swoje małżeństwo????

Gość żużelfan
chcę tylko ją zobaczyć

Gość czyyy?
jestes prawdziwy autorze jesli prawdziwy zaniechaj zobaczenia zobaczse na zdjeciu ,wiem ze to nie to samo,,ale zawsze

Gość spuść sobie ciśnienienie
oczywiście ;] powiedziałeś żonie, że spotykasz się z eks i ciągle myślisz o seksie z byłą ?????