Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oonnaaaa

co z sexem na pierwszej randce???? z kims poznanym na czacie

Polecane posty

Gość oonnaaaa

i wcale nie mowie tu o spotkaniu po jednym czy dwoch wieczorach rozmowy- bo roznie to bywa, ale po prostu dwie osoby sie poznaja duzo pisza ze soba o wszystkim itd tylko z powodu ogleglosci nie mieli okazji sie spotkac do tej pory ale ogolnie najwyrazniej ciagnie ich do siebie pod kazdym wzgledem Co wtedy, czy dziewczyna nie wyjdzie na łatwa?

Gość mygmmty
jak chcesz to idź z nim do łózka, drugiej takiej okazji moze nie być.

Gość m@łp@
na czacie to co innego w rzeczywistości najpierw go poznaj w realu po spotykajcie się trochę i w tedy

Gość ja tak 2 razy zrobiłam
,że poszłam do łóżka z obcym facem z czata ;) i bylo fajnie z jednym umawialam sie jeszcze długo , z drugim pare razy bo dłużej nie chcialam.. mialam więcej takich okazji bo często umawiałam się na czacie ,ale nie zbyt mi sie podobali tamci faceci ;) ale ja kazdemu choc miss swiata nie jestem (choc jestem ladna) ,a bylo ich z 10... więc faceci na chacie nie maja raczej nie wiadomo jakich wymagań..

Gość a jak długo się znacie

Gość oonnaaaa
nie chce tylko sexu- ale nie ukrywam ze pod tym wzgledem tez mnie pociaga

Gość oonnaaaa
a co pisze z tym chłopakiem prawie rok i naprawde na kazdy temat wiem ze w necie mozna pisac wszystko o sobie wiec zawsze istnieje jakies ryzyko rozczarowania

Gość irqa.
nie boisz sie ciazy? roznie bywa

Gość oonnaaaa
pewnie ze mysle o konsekwencjach tego co by moglo byc o ciazy tez- nikogo nie mam zamiaru zlapac na dziecko, nawet nie wiem tak jak mowicie jaki on naprawde jest bo na odleglosc nigdy sie nie da kogos naprawde poznac

Gość kiciek74t3573
widziałaś go?

Gość oonnaaaa
w realu nigdy- zaluje ze nie bylo okazji do spotkania tyle ze mieszka na drugim koncu polski, pracuje tez w roznych godz- wiele razy zapraszal mnie do siebie, bo on jesli juz to moglby przyjechac na kilka godz i znowu wracac- ja nigdy do niego nie pojechalam- bo nie uwazam zeby fajnie to swiadczylo o dziewczynie jak jezdzi do faceta ktorego przeciez nie zna tak naprawde. A teraz bedzie miec troche urlopu wiec jest okazja zeby sie spotkac Do tej pory to jedynie "widzenie sie" to bylo podczas rozmow na skypie- no nie liczac zdj

Gość hie hie hie hie
Dobra a testy na hiv już zaliczone?

Gość oonnaaaa
heheh jak sie spotkamy to pojdziemy do lekarza i zrobimy sobie wszystkie badania XD

Gość kasperczak
hehe ja laski, ktore daja dupy na 1 spotkaniu mam za K8rwy i kazdy inny facet z ktorym o tym rozmawialem tak samo mysli. Po prostu wszystko bedzie fajnie, a potem Cie oleje, lub bedzie sie spotykal tylko dla sexu. Jesli chcesz wiekszej relacji z nim to sex na pierwszym spotkaniu odpada.

Gość kiciek74t3573
no o zdjęcia mi chodziło. spotkać się warto ale czy od razu sex....to ja jestem na nie ale to Twoje życie i rób tak żeby nie żałować :D

Gość oonnaaaa
a powaznie to widomo ze zawsze trzeba uwazac, przeciez nawet ktos kogo sie zna w rzeczywistosci moze czyms dziewczyne zarazic itd ryzyko zawsze jest A ja naprawde siebie szanuje jesli chodzi o prowadzenie sie:) grzeczna jestem niektorzy twierdza ze nawet bardzo pod tym wzgledem ale swoje potrzeby tez czlowiek ma- nie zakladam ze lozko by bylo od razu ale dopuszczam taka ewentualnosc

Gość kiciek74t3573
a ile macie lat?

Gość oonnaaaa
ja 25 on 26

Gość oonnaaaa
a kiedys wogole nie rozumielam ludzi ktorzy sie pakuja w tego typu znajomosci ehhh a teraz mi zaczyna bardzo zalezec na dalszej znajomosci

Gość 435636745723456
A co Cię w nim w ogóle pociąga? Co Ci się w nim podoba?

Gość 435636745723456
up

Gość oonnaaaa
co mnie w nim pociaga? no coz, przyznam ze glownie jego sztywne, twarde 23 cm :) widzialam na skypie i teraz nie moge o nim zapomniec :)