Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Keerah

Kupno biletu w Ryanair

Polecane posty

Gość Keerah

Mam mały problem. Kupując bilet w internecie i płacąc kartą kredytową wszystko poszło niby OK. Miał mi przyjść mail potwierdzający dokonanie płatności itp. To było w piątek, a do dziś nie przyszedł żaden mail. A i z konta nie pobrano pieniędzy. Nie wiem w tym wypadku, czy czekać na mail ( który może wcale nie przyjść) czy kupić nowy bilet ( co było by fatalne gdyby jednak potwierdzenie lotu na maila przyszło później). Jednak wyboru muszę dokonać dość szybko bo ceny biletów z dnia na dzień rosną, a ja muszę wylecieć w terminie. Co mam w tym wypadku zrobić? Zadzwonić do nich? Wkurzyłabym się ostro płacąc 5 zł /min. Czy jest jakieś logiczne wytłumaczenie?

Gość jesli pieniadze nie poszly
to znaczy,ze coz przeoczylas chyba, niestey te wszytkie linie tanie naciagaja na telefony. Mnie kiedys tez poieniadze nie ppszly, bo czegos tam nie wbilam

Gość zadzwoń do nich
telefon nie jest taki drogi, zadzwoń na e-sky, ja zawsze przez to kupuję bilety, jakoś nie ufam w takich sprawach internetowi wolę rozmawiać z żywą osobą telefonicznie, zadzwoń i powiedz dokładnie co zrobiłaś, może oni powiedzą Ci co dalej

Gość ryanairka
hej, latam ta linia juz kilka lat, pare razy do roku. Musisz kupic jeszcze raz, bo tamto nie przeszlo, tez tak mialam i sie zamartwialam. Tak wiec drugi raz bookuj bilet.

Gość innaaaa
Tak ja mialam taki problem poprostu blad systemu,tez czekalam na maila pieniadze z konta nie zeszly,musialam bukowac jeszcze raz ale wczesniej zadzwonilam do lotu zeby potwierdzic z nimi i to radze ci zrobic

Gość Keerah
Zrobiłam wszystko OK. Biletu nie kupuję pierwszy raz. A może to wina banku?

Gość ryanairka
I nie dzwon do nich, bo stracisz wiecej niz wyniesie Cie bilet. Tam prawie nigdy nikt nie odbiera, czekasz godzinami. Daruj sobie telefony do nich.

Gość ryanairka
To nie bank, chyba ze nie masz nic na koncie. Acha, a jaka masz karte, bo tylko polskie kredytowki uznaja.

Gość ryanairka
To czasem stronka nawala,.

Gość Keerah
Kredytową, później z wypłaty ściągają. No oczywiście polską.

Gość dzipipi
kupowlaam bilet w ryanair wiele razy i nigdy niec zeklam wiecej na maila jak 2 godziny. wiec twoja transakcja nie rpzeszla,nie kupilas biletu. ja bym kupila nowy .

Gość innaaaa
Od kiedy tylko polskie kredytowki uznaja???????chyba od wczoraj:) nie mac dziewczynie w glowie.latam 2 razy do roku z UK do Polski i zawsze place angielska karta kredytowa

Gość ryanairka
jasne, ze nowy. Tym bardziej, ze ci kasy nie pobralo, wiec transakcja nie dokonana.

Gość ryanairka
To przeciez mowie, ze w polsce nie zaplacisz inna karta niz kredytowa, czyli nie zaplacisz zwykla platnicza lub zwykla visa. W UK placiosz czym chcesz, taka jest roznica. I nie mow, ze mace, tylko czytaj uwaznie.

Gość dzipipi
inaaa -inaczej jest jak sie kup[uje bile z polski do uk ,niz jka z uk do polski- z pl do uk nie uznaja np. debetowych ,ale to prawda uznaja karty kredytowe meidzynarodowe , no przyanjmniej w tamtym toku uznawali.

Gość ryanairka
Ale ona nie ma ang, tylko polska !!

Gość ryanairka
inaaa -inaczej jest jak sie kup[uje bile z polski do uk ,niz jka z uk do polski- z pl do uk nie uznaja np. debetowych ,ale to prawda uznaja karty kredytowe meidzynarodowe , no przyanjmniej w tamtym toku uznawali. Dzieki. Panna niepoinformowana a rzuca sie.

Gość dzipipi
autorko-NIE KUPILAS BILETU!!!!

Gość Keerah
Dziękuję , szkoda tylko ,że nie wysyłają maili ,że przelew czy coś tam nie wyszedł, bo teraz mój bilet kosztuje 200 zł więcej. Zdzierają jak mogą!

Gość gość
Ja polecam wam plebis.eu

Gość Ryanair
Ja zawsze rezerwuje tanie bilety na stronie http://www.jetradar.pl/?marker=15048 U nich zawsze znajdę loty wszystkich regularnych linii i tanich linii lotniczych, przez co nie muszę sprawdzać wielu stron.