Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jupi jej

pedagog

Polecane posty

Gość jupi jej

Mam pytanie do osob, ktore sa lub skonczyly pedagogike. Czy ciezko jest skonczyc te studia? Mam male dziecko i nie wiem czy poradze sobie z prowadzeniem domu, opieka nad dzieckiem i studiami. W przyszlosci chcialabym pracowac jako nauczyciel w klasach 1-3. Mam juz jedne studia, ale nie to byl zly wybor :(

Gość kdjkcnid
dla mnie byly to trudne studia, czasami plakac mi sie chcialo. Teraz jestem juz po obronie i nie moge dostac pracy!

Gość jupi jej
up up

Gość jupi jej
nikt mi nie pomoze? mie wierze, ze nie ma tu osob po pedagogice!

Gość nauczyCIElka1111111111
studia latwe, ale dla tych, ktorzy chca pracowac w swoim zawodzie. Jesli kogos nie interesuje do konca pedagogika bedzie sie poprastu meczyl i tyle. Fakt trudno bedzie Ci pogodzic nauke i rodzine, ale glowa do gory1

Gość oonnaaaa
tylko ze o prace pozneij ciezko ja skonczylam pedagogike resocjalizacyjan i terapie zajeciowa Teraz praca faktycznie jest ale po przedszkolnej lub tyflo czy surdopedagogice, oligofreno tez jest w cenie ale golnie licza sie znajomosci A co do tego czy ciezko skonczyc- nie, tylko niektore rzeczy nijak sie maja do specjalizacji wiec uczy sie tego co i tak sie nie przydaje i to najgorzej wchodzi JA w sumie teraz bym wybrala inne studia- chociaz bardzo bym chciala pracowac w zawdze ale juz dlugo szukam