Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość starszy sierżant

nie wierzę że w zyciu spotka mnie cokolwiek dobrego

Polecane posty

Gość oczywiscie ze tak

Gość starszy sierżant
gdybym był normalny dawno bym już kogoś znalazł.

Gość starszy sierżant
medycyna sądowa,tajna wojna Hitlera dzisiaj kupiłem ksiazkę "Straceńcy" Bogusława Wołoszańskiego

Przestancie narzekac i cieszcie sie zyciem zobaczcie jaka dostalam wiadomosc na jednym z portali randkowych ta kobieta ma prawo narzekac! Witaj Piękna, W październiku poznałam tu mężczyznę. Wspaniały, inteligentny, zakochany we mnie. Chcący dzieci i rodziny. Podobno zdrowy. Ideał. Naprawdę fajny i mądry chłopak. Ze swoim mieszkaniem. Z okolic Osiedla Kaliny. Przystojny niebieskooki blondyn. Jest ze mną od 11 miesięcy, a od trzech miesięcy wiem, że zaraził mnie opryszczką weneryczną i trzema typami HPV (brodawczaka ludzkiego), w tym jednym (typ 31) wysokoonkogennym; Z powodu świeżego zakażenia opryszczką weneryczną przez najbliższe kilka lat na pewno nie urodzę żywego albo zdrowego dziecka; Z powodu HPV typ 31, w 90 procentach umrę na raka szyjki macicy w ciągu 3 do 10 lat; a zatem nawet, gdyby mi się udało dziecko urodzić, to na pewno go nie zdążę wychować; On zarzeka się, że nie wiedział o tym, że jest nosicielem; i gdyby nie to, że ginekolog potwierdził, że mężczyzna może nie mieć żadnych objawów, to bym mu nie uwierzyła; A ja ?; Moje życie to już przeszłość. Pojutrze idę na ustalenie terminu konizacji. Bądź mądra. Nie daj się zarazić śmiertelną chorobą. Poznałam go tutaj i on pewnie tu wróci... bo ja z nim być nie mogę... Piszę, byś strzegła się przed "ostatnią szansą na dziecko", która nieoczekiwanie okazać się może pociągiem jadącym w kieruku na cmentarz... 80 procent mężczyzn jest nosicielami tych wirusów. Nie ma lekarstwa na wirusy, którymi zaraża 80 procent mężczyzn. 50 procent kobiet zarażonych wirusami HPV umiera na raka szyjki macicy. 6 Polek dziennie umiera na tę chorobę. Wiem, że żadna z nas nie prosi przyszłego ojca naszego przyszłego dziecka o test na obecność DNA lub m-RNA wirusa HPV w cewce moczowej; a to by była jedyna skuteczna profilaktyka. Tak tylko można się uratować przed śmiertelną chorobą przenoszoną przez mężczyzn. Ja już tego nie zrobię, ale Ty możesz się uratować. Po to napisałam tę wiadomość do Ciebie. Trzymaj się ciepło, M.

Gość starszy sierżant
interesuje się ogólnie nauką sportu nie uprawiam choć lubię długie rowerowe wycieczki

a Ty sierżancie nigdy nie miałeś dziewczyny? nigdy Cię ani jedna nie podrywała? rodzinka Cię na siłę nie swatała

Gość starszy sierżant
Nigdy. próbowałem poderwać kilka z nich w moim życiu ale nie udało mi się proponowałem im kawę lub wyjście do np pizzerii,kina itp

to teraz zostają Ci tylko serwisy randkowe. Babki w okolicach 30 mają świra na punkcie żeby nie zostać starymi panami więc masz duże szanse;) lub serwisy matrymonialne.

a tak wogóle względem dziewczyny jakie masz wymagania? chyba nie szukasz dziewicy jak niektórzy z tego kafe prawiczki

Gość starszy sierżant
nigdy nie korzystałem z internetu żeby kogoś poznać to bez sensu skoro do tego wieku nikogo nie znalazłem to już nie znajdę nie jestem przystojny. mam nadzieję że niedługo popełnie samobósjtwo w lesie pod Pilawą.

wiesz pisanie o samobójstwie a zrobienie tego to dwie różne sprawy. Masz odwagę żeby z sobą skończyć ? no i jak niby chcesz skończyć /

Gość na skraju......
zrób to zrób to będzie fajnie udowodnisz że jestes facetem jesli się targniesz na zycie

ja poznałem pewne osoby wełaśnie przez internet. Dość długo już z nimi kontakt utrzymuje.

Gość zastrzel się jutro
na Rondzie Dmowskiego a będziesz gość naprawdę.

Gość starszy sierżant
bardzo nienawidzę sam siebie i dawno straciłem nadzieję że coś sie zmieni na lepsze w moim życiu najlepszym rozwiązaniem to dla mnie zastrzelić się. 93 procent strzałów w głowę konczy się smiercią

Gość cała kafe zyczy ci śmierci

a może czas udać się do psychiatry i próbować się leczyć. Samobójstwo jest taką ucieczką od problemów.

Gość starsza sierżantka
starszy sierżant-podaj maila

Gość Tylko 93%
:( z moim pechem to pewnie bym przeżył i miałbym jeszcze gorzej.

Gość starszy sierżant
psychiatra za mnie nie przezyje zycia to ja jestem zły bo świat zawsze był jaki był to we mnie jest problem. ale wreszcie bym ukarał sam siebie za to jaki jestem

Gość starszy sierżant
muszę kończyć piszę z kawiarenki świat będzie dalej istniał beze mnie i to całkiem dobrze.

Gość Tylko 93%
A strzał w otwór gębowy jest pewniejszy?

Gość Tylko 93%
wolałbym chyba poznać odpowiedź:(