Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość babyrdeammmmm

Jakim rozjaśniaczem rozjaśnić włosy na brzuchu???

Polecane posty

Gość babyrdeammmmm

Używałam do tej pory Sally Hansen, ale jest drogi,zastanawiam,się, czy mozna kupic cos, co rozjasnia wlosy na glowie (nie farbuje ich,tylko rozjasnia do przezroczystosci!) i uzyc tego do brzucha, kupilam juz wode utleniona 12% ale nic nie daje:/

Gość babyrdeammmmm
plizzzz, ja sie nie znam,czy w zestawach z farbami nie ma jakichs rozjasniaczy??

Gość znam sie
benzyną i palnikiem żart!!! tak na poważnie to nie lepiej wydepilować np woskiem?

Gość babyrdeammmmm
Nie, bo wlosy odrastaja mi po dwoch dniach i mam czrane kropki,poza tym wrastaja,znam swoj organizm i najlepszym rozwiazaniem dla mnie jest rozjasnic

Gość sasssssssss
moja znajoma kiedyś robiła wodą utlenioną, ale na efekty musisz poczekac!

wyrwij pęsetą. a jeśli po wyrywaniu odrastają Ci po dwóch dniach tzn, że jest coś z tobą nie tak i powinnaś sobie iść zrobić badanie na poziom testosteronu, może potrzebujesz tabletek na uregulowanie.

Gość babyrdeammmm
nie bede wyrywac, juz powiedziałam dlaczego, to nie jest nic nienormalnego, kazdy ma inne ciało, jednym odrasta po jednym dniu,innym po tygodniu... Woda utleniona nie bede rozjasniac bo to nic nie daje,na pewno musi byc cos podobnego do Sally Hansen.. :/ :/ :/ :(

Tak samo jak Ty, używałam i w sumie używam Sally Hansen, kupiłam niedawno Joanny rozjaśniacz, ale parę razy użyłam i leży. Wiesz, trochę mi wypaliło- skóry :/ I ten rozjaśniacz ma 12% muszą być jakieś rozjaśniacze na wzór Sally

Gość babyrdeammmm
moze ci skore po prostu rozjasnilo?czesto tak jest tez po wodzie utlenionej. Ale rozjasnilo ci wlosy tak do przezroczystosci? co to byl za rozjaniacz?? sto pytan do:D

No właśnie skóre mi rozjaśniło, zresztą przy Sally Hanse tez się to zdarza baardzo często. Nie wiem, rozjaśniacz do włosów joanny 12 proc, nie używam. Wosy miałam przy rudawe ;) ale miałam podstawe po sally tak na czarnych wyblakłych jeszcze nie miałam czasu i chęci próbować. Wcześniej depilowałam rwałam pensetą ale właśnie te kropki czarne no i jak rosło to swędziało

Gość Wekka
JA rozjasniam zwykla farba do wlosow tzn. rozjasniaczem 6-tonow. Jaki jest akurat najtanszy w sklepie. Trzymam ja z 15-20 min. pod koniec troche swedzi ale da sie wytrzymac. Po zmyciu smaruje sie kremem akurat nivea bo taki uzywam. Rozjasniam od paru lat i nie widze zeby mi skore wypalilo, wszystko jest ok.

Gość babyrdeammmm
o super, jutro poszukam w kosmetycznym jakiegos najjasniejszego rozjasniacza czy czegos tam(nie znam sie) i wyprobuje, jak sie nie uda to z bolem kupie Sally Hansen:(

Gość malpka-meggi
Ale dlaczegu musisz rozjasniac co jakis czas? Przeciez na glowie, kiedy sie rozjasni wlosy to juz zostaja rozjasnione, wiadomo, ze rosna dluzsze i robia sie odrosty, ale te rozjasnione nigdy sie nie zmyja. na brzuchu natomiast wlosy nie rosna dluzsze. Powinny wiec juz byc rozjasnione raz na zawsze.

Gość lalaxovelele
gdzie moge kupić jakiś rozjaśniacz to włoskow na brzuchu ? taki jakiś najzwyklejszy, ale żeby mi nie zrobił niczego ze skorą... bo na brzuchi jest chyba raczej troche wrażliwa :( ratujcie :< mam własnie brzydkie troszke ciemne włosy na brzuchu i mnie bardzo to denerwuje i sie ich wstydze :(

Gość gość
Ja rozjaśniałam od Sally Hansen. Jak dla mnie super, ale za drogi :c Planuję kupić ten od Joanny za 6 zł, ale boję się, że mi skórę rozjaśni :(

Gość gość
ja mam ciemną karnację i mam widoczne owłosienie na brzuchu. od pępka w dół i w górę. co robić ?? :( boję się , że jak rozjaśnię włoski, to jednocześnie rozjaśnię skórę.. bo czytałam, że tak może być. więc co robic? :(

Gość gość
Ja tez mam ten problem i nie wiem co z tym zrobic. Kiedyś zaczely mi wyrastac pojedyncze czarne wloski i bylam głupia i je zgolilam wdzystko bylo ok dopóki nie odrosly ciemniejsze i grubsze. Bardzo wstydze sie tego tematu. Jestem wysportowana i mam plaski brzuch kiedy kolezanki chcą abym im pokazala moj mały kaloryfer to sie bardzo wstydze na dodatek mam brata który sie smieje i mówi łeee ty masz czarne wlosy na brzuchu wtedy robi mi sie bardzo przykro i mam ochotę płakać :'( ratujcie prosze

Gość Lotka77
Polecam rozjasniacz joanna do calych wlosow. Uzylam go dzis na brodzie i wloski sa idealnie jasne przez co mniej widoczne. Dzieki bogu ze zadzialalo. Na wlosy na brzuchu tez zadziala. Bede to testowac po porodzie bo poki co boje sie smarowac brzuch

Gość VenetiaHiggs
Więc moze ja zrelacjonuje swoje rozjaśnianie włosków na brzuchu z przed chwili: Jak poszło? Nie spodziewałam się tak dobrego efektu! Od linii bikini do pępka i powyżej (nawet troche jeszcze w okol pępka) miałam cienkie, aczkolwiek ciemne irytujące włoski. Przeczytałam na pewnym blogu (nie pamietam nazwy), że fajny jest rozjaśniacz Joanna 4-5 tonów jaśniej, wiec kupiłam wyżej wymieniony. Wymieszałam dwie calutkie saszetki razem, aż do kremowej konsystencji jak mówili na opakowaniu. Nałożyłam na uciążliwe miejsca i siedziałam tak około 15 minut (skóra moze troche swędzieć- to normalne, chyba ze będzie nie do zniesienia, to od razu zmyć!) przy okazji czytając tego bloga, gdzie dziewczyna powiedziała, że trzeba trzymać do 10 minut MAX. Oczywiście przerażona ja, szybko zmylam ciepłą (koniecznie ciepłą!) wodą i przypatrzylam się. Włosy były bielutkie i ogolnie zero zaczerwienień, ale hola hola, nie było tak kolorowo jak chciałam. Skóra w rozjaśnianych miejscach była... rownież rozjaśniona. Na początku się przeraziłam, ale wytlumczylam sobie, że po prostu się opale i niczego nie będzie widac. Posmarowalam na koniec kremem nawilżającym i tyle. Moje rady są takie, żeby to rozjaśnienie robic jakieś dwa dni przed opalaniem się, żeby skóra mogła się zregenerować, bo jakby nie mówiąc, takie rozjaśnianie jest bardzo szkodliwe dla delikatnej skory na brzuchu. Warto tez używać kremu nawilżającego i nie przejmujcie się rozjaśnioną skórą, bo opalicie się i nic nie będzie widać.