Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczęśliwa mama Dawidka

Mój mały Dawidek:):) Prawda, że śliczny?

Polecane posty

Gość kroczacy nick
muszę przyznać, że masz się czym chwalić. Lepiej by mu Kacper pasowało:)

Dlaczego Kacper?

Gość kroczacy nick
Bo to imię kojarzy mi się ze słodkim urwiskiem:) Jak Twój synuś: ta czuprynka...

Jest grzeczny i nie diabli

Gość pytająca mamusia
ulala ciemny blondyn i niebieskie oczy - dziewczyny będą się oglądać ;)

Gość kroczacy nick
na razie:)

Gość boberek 1
ma duze czoło, sorry

Gość ja i moje dzieci
Śliczny no i Dawidek jak mój synek....Piękne imię :) A Kacper to strasznie oklepane;) No i niezły pyzioch z niego ile waży??? Odpisz jak możesz. Pozdrawiam Mama Dawida Alberta

Gość skjhskjd
za gruby?????????? normalne bobo..na pewno nie za gruby, w takim wieku prawie wszystkie dzieci sa pyzate;) no chyba ze rodzice sa drobni,,slodki:)

Gość Brzydki i gruby
fu :O

Gość mnie się@
za duża głowa, jakiś taki nieproporcjonalny...

Gość no cóz phi
nie chce byc nie miła, ale skoro dajesz dziecko na ocene publiczna to : dla ciebie jest najpiekniejszy i zawsze taki bedzie ale szczerze mówiac, to piekny to on nie jest- głowe ma ogomna, nieproporcjonalna i na dodatek kluska... chyba ładnych dzieci nie widzialas

Gość ja i moje dzieci
znalazły się matki pięknych dzieci :) Jak zwykle france muszą skomentować ;) A ja mówię popatrzcie na swoje:0 a Dawidek jest śliczniutki

Gość no cóz phi
no widze, ze nie tylko moje zdanie jest o nieproporcjonalności... niestety są dzieci z duzymi głowami, kiedys tego nie bedzie tak widac...ale piekno odrazu?

Gość no cóz phi
moje sa akurat poporcjonalne blondaski i jeden nawet wygral konkurs, a mimo to nie mam zapędów by się chwalic buhaha

Gość mnie się@
skoro kobieta daje dziecko do oceny na publicznym forum to chyba nie spodziewa się samych pozytywnych słów?? Dziecko ma prawo się podobać jak i nie podobać.

za gruby?????????? normalne bobo..na pewno nie za gruby, w takim wieku prawie wszystkie dzieci sa pyzate no chyba ze rodzice sa drobni,,slodki moje dziecko bylo i jest szczuple-zbity ale smukly a dawidej jest slodziutki ale wyglada na taka pyzuchne glowa jest nieproporcjonalna ale moze to wina zdjecia

znalazły się matki pięknych dzieci Jak zwykle france muszą skomentować A ja mówię popatrzcie na swoje:0 a Dawidek jest śliczniutki - dlaczego france? przecież autorce chodzi o komenty, bo po co wystawia zdjęcie dziecka na forum publicznym?

Gość baby to baby
w temacie jest znak zapytania- czyli pytanie sa wiec tez i odpowiedzi...pawdziwe chyba,ze chodzi o to by komus tylek pzylizac.... dziecko ma duza głowe i jest zwyczajne i tyle naprawde nie ma niczego z ponad przecietnosci - ale dla mamusi jest oczywiscie NAJPIEKNIEJSZE i to rzecz jasna

Gość dziecko jak dziecko
...na początku zawsze głowa wydaje się wielka- tak zbudowane są dzieci. Dawidek słodki jak to małe dziecko.... zgadzam się z którąś tam poprzedniczką - że dla mamusi jest najpiękniejszy, ale zgadzam się też że chyba mamusia ładnych dzieci nie widziała... i ...o raaany - co to za pomysł, żeby tak wystawiać dziecko pod ocenę? normalnie jak jakiegoś konia na targu - feee mamo - dorośnij

Gość ja i moje dzieci
a Wy komentujecie oczywiście niepozytywnie bo zazdrościcie ;( i tyle. A te komentarze niepozytywne wystawiają jak zwykle te matki które nigdy nie wstawią zdjęcia swojego dziecka, bo się boją że dostaną negatywy. I tyle.

Gość baby to baby
doczytalam,ze to dziecko ma juz 5 miesiecy...wiec juz powinno byc poporcjonalne...oj kobietko daruj sobie te swoje zachwyty publiczne

hahahah, ty masz chyba coś z deklem nie tak, albo jesteś małolatą. Faktycznie, nie mam co do roboty tylko zdjęcia córki na forum rzucać i pytac się czy śliczna czy nie hahaha, ogarnij się kobieto :)

Gość baby to baby
matki które wstawiaja zdjecia swoich dzieci na taka publike sa jakby to ladnie ujać troszke mało rozganiete.....