Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczęśliwa mama Dawidka

Mój mały Dawidek:):) Prawda, że śliczny?

Polecane posty

Gość staram sie byc mila
dla ciebie matko zawsze bedzie naj i piekny ale glowe ma za duza raczki widac sa szczuple ,nozki brzuch tez ,ale glowa za duzaaaaaa nie proporocjonalna mam znajomego ktory wlasnie ma troche wieksza glowe no i nosek zadarty landy ma twoj maluch tylko ze ta glowa ale moze mu sie unormowac

Gość yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
to ty kobieto weź się ogarnij bo widać że masz dużo wolnego czasu, to może do blanki zajżyj.... A wogóle to co to za imię :(

a Wy komentujecie oczywiście niepozytywnie bo zazdrościcie ale niby czego mamy zazdoscic?:O mam swojego Bananka:)

Gość mnie się@
sama mam dziecko ale NIGDY W ŻYCIU nie umieściłabym jego zdjęć w necie bo to nie jakaś para gaci żeby oceniać czy ładne czy nie... Szkoda, że Mały jest za mały żeby poczytać ten topik, już by mamie swojej podziękował...

Gość staram sie byc mila
no ja nie zazdroszcze chyba zdajesz sobie sprawe ze nie kazdy napisze ze slodki jest :) to forum publiczne wkoncu musisz rowniez sie z krytyka liczyc

Blanka śpi,dziękuje za troskę, Szkoda, że Mały jest za mały żeby poczytać ten topik, już by mamie swojej podziękował... - proponuje skopiowac i zachować na pamiątkę- ciekawe co powie mamie jak dorośnie,;/

Gość Zapominacie, że
Dziecko jak dziecko, zwyczajne!!!! A koszulka akurat mi sie podoba. Imię średnio. Ale wiadomo, że dla każdej mamy jej dziecko jest naj, ale przyjmij do wiadomości kobieto, że przez resztę osób Twoje dziecko jest zwykłe...

Gość Zapominacie, że
Oj miało być: przez resztę osób Twoje dziecko jest postrzegane jako zwykłe..:)

no tak forum publiczne, mamusia Dawidka pokazała bardzo wiele bo aż swoje dziecko, a żadna z Was nie jest w stanie podpisać się pod nie pozytywnym komentarzem choćby z imienia a o nazwisku to już nie wspomnę

Gość hahahha
Dziecko jest zupełnie przeciętne (delikatnie mówiąc) ma wielka glowę osadzoną bezpośrednio na ramionach. Nie zazdroszczę, bo mój syn jest sto razy piękniejszy, tylko nie mam skłonności do ekshibicjonizmu. Aleksandra Kuchciak

ale po co zdjecia dzieciaka na forum mamo jesli dla Ciebie jest cudem super i na tym poprzestan proste co? wrzuc zdjecia na NK i na FB i od razu na sympatie i pomysl czasem bo macierzynstwo cie troszke oglupia.

Fajna babka z forum mam propozycję zmień nick bo wcale nie jesteś taka fajna ;) A poza tym to Pozdrawiam :)

Gość Zapominacie, że
Heh to nie nasza klasa, a mamunia wiedziała, że wystawia dziecko na widok niezliczonej rzeszy anonimowych ludzi. Spokojnie bez nerwacji- nie ma naprawdę czym, dopóki nie ma bluzgów i wyzwisk to luuuzz;)

No i tylko jedna mamusia się przedstawiła, ale napisała że dziecko jest przeciętne, a nie że po prostu brzydkie. Także coś w tym jest.

yyyyyyyyyyyy nawet mi się nie śni zmieniac nicka, nie ejstm fajna bo jestem szczera i nie pisze ładniuśich komencików, oh, jaka szodka no nie ?:D też Cię pozdrawiam:D

Gość boberek 1
moze sama sie zastanawia czy jej dziecko jest jakies inne ? brzydsze ? stad te pytania ??

niech wrzuci na Nasza klase wg nowych zasad zdjecie bedzie ich wlasnoscia i zrobia z nim co zechca.POwodzenia!

jestem obiektywna. dzieciak jak kazde stworzenie Boże- cudowne. Ale moim skromnym zdaniem jakiś maluch nie proporcjonalny. A Ty autorko jesteś warta opierdzielenia. Nie boisz się pokazywać fotek ew. pedofilom ? albo po prostu może Twój syn kiedy dorośnie będzie miał zal do Ciebie za udostępnianie jego wizerunku ???

Gość hahahha
Napisałam, że dziecko jest przeciętne delikatnie mówiąc. Innymi słowy był to eufemizm. :D

Gość boberek 1
Trzeba miec nasrane w głowie zeby pytac kogos czy sliczny jest moj synek a tym bardziej na forum , hehehe pozdrawiam niedowartosciowana mamusie

Gość wiecie co ludzie
autorko sama sie rowniez przedstaw i nie wymagaj tego od innych Ewa Wagiel :P

za chwile kafe bedzie pelna zdjec USG z pytaniem czy sliczny i czy podobny do mamusi/tatusia lubicie sprzedawac swoja prywatnosc???

Autorki to już pewnie tu nie ma bo śpi :) A jeżeli chodzi o tą anonimowość przy nie pozytywnych postach i pozytywnych i o tą chorą dyskusje czy ładne czy nie proporcjonalne dziecko, to mogę się przedstawić. Dla mnie Dawidek jest ładny. Katarzyna Baranowska. A jeżeli nawet nie podobał by mi się to bym tego nie napisała. Tak mnie wychowano. Pozdrawiam raz jeszcze :)

Gość tak mnie wychowano...
czyli obłuda przede wszystkim...

Gość odludkowa
faktycznie śliczny.

ciekawa jestem czy wy nieobludni ludzie tez powiecie prawde waszym matkom, ze maja odstajace uszy, obwisle cycki albo krzywe nogi... nie sadze. autorka nie prosila w zadnym poscie o opinie na temat jej dziecka a wy musicie jej robic przykrosc waszymi komentarzami. po prostu wstyd byc tak chamskim.

kurwa, nie rozumiecie nic. Tu na forum nie chodzi o przedstawianie się i wciskanie swoich fotek. Tu chodzi o obiektywne wypowiedzi, takie bez ogródek nawet wtedy kiedy autorowi nie będa w smak ale po prostu prawdziwe i obiektywne bo ANONIMOWE !!!!

Czytaj ze zrozumieniem... Napisałam że jakby mi się nie podobał to nic bym nie napisała. Czasami lepiej jest się powstrzymać niż za wiele powiedzieć.