Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamila666kamila

POMOCY! CZY MOGLAM TAK ZAJŚĆ W CIĄŻE?? PROSZE POMOCY!!

Polecane posty

Gość kamila666kamila

Na wstępie proszę nie śmiejcie się ze mnie! chcialbym zapytać czy jak kochalam sie z chlopakiem 2 dni przed miesiączką i zamiast niej wystąpiły 5 dniowe plamienia to czy to oznaka ciąży?? czy już po 2 dniach od stosunku okresu by nie było?? czy dopiero za miesiąc by cos takiego wystąpiło ? chodzi mi o to czy jak kochałam sie 15 to czy 17 już by nie bylo okresu? już by został zatrzymany i nie wystąpił?? proszę o pomoc nie wiem co o tym myśleć!!

Gość NATALA...
Nie to może być ciąża

Gość kamila666kamila
ale bylam u gina i powiedzial ze ciayz nie ma robilam testy negatywne wiec wczesnije nie zaszlam dlatego pytam czy jezeli zaszlam 2 dni przed okresem to czy juz by nie bylo okresu tylko takie oznaki?? o to mi chodzi o te 2 dni prze okresem prosze odpiszcie mi!! wczesniej nie zaszlam bo nie kochalam sie!!

Gość jeżeli___
miesiączkujesz regularnie, to raczej niemożliwe. Zdarzaja się jednak przypadki niespodziewanego wydłużenia cyklu np. z powodu silnego przeżycia emocjonalnego, stresu, mogącego zaburzyć gospodarkę hormonalną w organizmie. Ale chyba nie masz takiego problemu?...

Gość kamila666kamila
przeszlam bardzo duzy stres bo za tydzien jade na operacje i sie bardzo przejmowalam caly miesiac ale plodnych juz nie mialam bo obserowalam sluz, to 2 dni przed nie moglo by sie tak zdazyc nie??:(

Gość jeżeli___
ciąża raczej mało prawdopodobna. Bardziej to, że miesiączka zatrzymała się z powodu stresu, to wcale nierzadkie zjawisko