Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mizerniakk

czy to jest mozliwe

Polecane posty

Gość mizerniakk

Poznalam chlopaka na gg i twierdzi, ze przy wroscie 185 ma wage 45 kg. Nie jestem w stanie sobie tego nawet wyobrazic, bo przeciez przy takim wzroscie, to chyba nawet kosci waza wiecej. A i chlopak jezdzi na rowerze, gra w pilke, jezdzi na basen, nie wiem co o tym myslec. A Wy?

Gość rteteett
to sobie typ odjal:D i to duzo.. to ja przy 170cm waze 50kg i mowia ze wychudzona jestem...

Gość mizerniakk
nie no dokladnie, tylko po co by soboie odejmowal?? przeciez facet to ewentualnie powinien sobie dodac jak juz

możliwe. ma taką sylwetkę i koniec, a do tego jeszcze dużo ćwiczy także luz. kiedys spotykalam sie z klientem co mial sporo ponad 2 metry i wazył troszkę ponad 60 kg ;o

Gość mizerniakk
ja mam 158 i waze 50 kg i jestem bardzo szczupla. Nie chce mi koles wyslac zdjecia.

jest możliwość żeby on tak ważył. Ale skoro nie chce foto wysłać to albo coś kręci z wagą albo nie oszukujmy się ;) jest brzydki i się wstydzi ;D

Gość rteteett
musi byc gruby i jak to facet nie zna sie za bardzo na wadze... t5o walnal te 45kg

Gość mizerniakk
tez o tym pomyslalam! ale az tak by przegioł?

Gość mizerniakk
wstydzi sie, ze jest brzydki, acalkiem nie wstydzi sie spotkac ze mna :) nie cos tu nie gra.