Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mujer_85

Zgadzacie sie z moimi przemysleniami

Polecane posty

Że owoc aby był dobry do konsumpcji potrzebuje okreslonej ilosci czasu aby dojrzał, nabrał odpowiedniego koloru, smaku, zapachu, watrosci odżywczych, tak aby był smaczny, zdrowy, a jego nasiona były odpowiednio wykształocone do wydania nowych plonów. Jeżli owoc zostanie zbyt szybko zerwany, tak bez zastanowienia, tylko po to aby cos przyspieszyc, szybciej sie czyms zadowolic, dla wiekszego zysku. To zanim odpowiednio dojrzeje, bedzie twardy, kwasny a nawet moze byc toksyczny dla organizmu, wiec nie nadaje sie konsumpcji a tym bardziej do wydania nowych plonów

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość m3miasto
coo ty bierzesz...?;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość superbitch
tak, poczekaj jeszcze troche zanim ją posuniesz bo inaczej wyda sie ze chodzi ci glownie o sex. a tak, poczekasz i ona pomysli ze ją szanujesz a moze nawet kochasz i da ci dupy tym bardziej ochoczo :D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość piczkaxxxxxxxxx
na jakiej podstawie wysnuwasz tak pochopne winoski ? :classic_cool:

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Ja zrywam pomidorki jak są jeszcze zielone i tylko zaczynają nabierać rumieńców, układam je na dnie kartonu i kładę w przedsionku, cierpliwie czekam aż zrobią sie czerwoniutkie i apetyczne. Chcąc wykorzystać ziarnka na nowe sadzonki pozostawia się pomidory, lecz gdy zbyt długo leżą, zgniją. Sztuką jest by wszystko robić gdy jest ku temu odpowiedni czas. Nie zwlekać ale i nie robić niczego zbyt prędko.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
amatorów kwaśnych jabłek nie brakuje :D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×