Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agnieszka67

Co myślicie?

Polecane posty

Gość Agnieszka67

Witam. Moja 19letnia córka pojechała na urlop z chłopakiem. o 6 lat starszym. Może to zabrzmieć dziwnie, zwłaszcza w aktualnych czasach. ale jak myślicie pewnym jest że będą ,,ze sobą spać''? Gryzie mnie to. czy on jej nie zrobi krzywdy... Pozdrawiam Aga.

Gość Agnieszka67
No ja to rozumiem, ale dla mnie ona jest jeszcze taka no... moja mała córeczka. a tu jakiś facet. On jest w porządku, da się lubić... Ale jakoś nie mogę z tym oswoić.

dla matki to zawsze trudne a zwlaszcza jesli to dotyczy corki, skoro chlopak fajny to moze jej nie zostawi jak zajdzie w ciaze

Gość Agnieszka67
Ufam jej i wiem, że swój rozum ma. On też na głupiego nie wygląda. Nie chcę jej trzymać pod kloszem, bo to bez sensu. Po prostu pozwalam się sprawie kręcić i uczyć jej się na własnych błędach.

Gość taaaaaJA
Ja od 6 lat mam chlopaka starszego o 6 lat i spie z nim dokad go poznalam czyli od 16 roku zycia.

Gość Agnieszka67
taaaaaJA a nie żałujesz nic? Bo ja jako matka trochę boję się tej różnicy wieku. Przyznam że w myslach planowałam sobie życie córki. Dopóki była mała to było dobrze. Ale już nie jest i czuje sie jakby coś wymykało mi się z rąk. Przede wszystkim nie chcę stracic kontaktu z córką.