Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Takasobieja23

Zbliża się wrzesień. CZAS NA ZMIANY. kto ze mną?

Polecane posty

Gość Takasobieja23

zbliża się wrzesień,zaczyna rok szkolny. Czas na zmiany. Trzeba po wakacjach schudnąć. chciałabym też zrobić coś z twarza(zaczac dbać o nia bardziej). i troszke styl zmienić.

Gość bele de jour
ty jeszcze do szkoly chodzisz?? Jesli 23 w nicku to twoj wiek?

Gość Takasobieja23
a czy ktoś powiedział,że to wiek?

Gość Takasobieja23
zdałam :) całe szczeście. oj za szkołe to biore sie pożądnie. Mam tylko w planach wyjechać jeszcze do znajomych w sobotę. i biore sie za zorganizowanie sobie planów. tak,żebym nie miała czasu na głupoty jak co rok.

gratuluje :) a ja już ze stresu dzisiaj nie moge wytrzymać 😭 wcześniej sie jeszcze nie bałam,ale teraz...tak Ci radziłam,żebyś szła spać a sama nie wiem czy dzisiaj zasnę :O

nie tak szybko z tymi zmianami, przyjdzie i jesień i zima i co? I wielki huj bo znowu dziewczyny będą wyzakrywane i nie bedzie na co popatrzeć

Gość dsfrew
ja tez mam plany: -dbac bardziej o włosy, juz 2 miesiace zyje bez prostownicy i widze poprawe -duzo uwagi poswiecac nauce matmy, matura za rok a ja z matmy cienka... -walczyc z nerwicą, relaksowac sie i nie brac wszystkiego do siebie -nie przejmowac sie opinianmi innych

też chcę się zmienić! przez wakacje przytyłam (a miałam schudnąć;/), więc trzeba wziąć się za dietę. z twarzą też bym coś zrobiła.. też idę do szkoły.. Dj pozdro.. hm, mi raczej chodzi o to by zrobić to dla siebie;P

Gość dsfrew
o kurde zapomniałam o najwazniejszym postanowieniu: zdobyc sie na odwagę i wziąć w obroty tego, który mi sie podoba

Gość przeciez i tak nie ejstes woln
najpierw naucz sie pisac nieuku hehe, pisze sie "porządnie" jak juz, zenada