Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jabłko w czekoladzie

kuzwa jak mi smutno

Polecane posty

placze i placze :(

Gość rudolfikfik.....
A co sie stało? można jakoś pomóc?

za duzo dolujacych spraw na raz. nie mozna ni jako pomoc. ale dzieki.

Co się stało? Powiedz! Porozmawiajmy o tym, bo warto rozmawiać. O tym naprawdę warto rozmawiać, więc nie ukrywaj prawdy tylko napisz co się stało się, a będziemy o tym rozmawiać.

Gość rudolfikfik.....
"po burzy zawsze wychodzi słońce" głowa do góry :)

Gość znowu zwykly dzien
dobry wieczór albo smutny raczej mi tez nie do śmiechu, facet który tak strasznie nalegał na randkę, nie przyszedł w koncu:/ tak po prostu wystawił mnie. Rzeczywiście mu zalezało:( ale nie wiem czy bardziej czuje wsciekłość czy przykrosc:P

ale za duzo sie problemow nazbieralo. jestem au pair.w niedziele wracam do domu. a host family mi mowia ze zamowia mi taksowke na lotnisko (innymi slowy mowiac bo nie chce im sie tylka ruszyc bo maja mnie gdzies). tez bym ich miala gdzies, ale oni sa naprawde w porzadku (poza tym).

wiem ze napiszecie z eto pikus- wiem, ze to guzik, ale jest mi tak przykro.

Gość fufcik-
eeee tam,nic się nie przejmuj...będzie dobrze....a w jakiem kraju pracujesz?

Gość niezalogowana furgonetka
ja jak byłam się babcią opiekować w zimę, teraz sreszta też tu ejstem, to się okzało ze pieś , który podobno miała jakis atak(niewidoczny) był ważniejszy ode mnie, mi nie zamóiwli taksówki a ja z tobowłami ledwo co dojechałam na autobus, masakra, a dodam ze w domu oprócz dziadka była babcia i inna opiekunka:/ przykre to było

ja sie nie zalamuje, ale naprawde- myslalam tak przynajmniej- ze mamy bardzo fajny kontakt i sie lubimy. guzik prawda.

jeszcze kilka dni a juz chcialabym stad pojechac. kupilam im drobne prezenty na pozegnanie- oni zapewne na to nie wpadna :(

Gość fufcik-
a w anglii jesteś może?....

a moze oni na to patrza innaczej i dla nich to ze zamowili Ci taksowke, czyli upewnili sie ze spokojnie i wygodnie dotrzesz na lotnisko, jest oznaka ze Cie lubia i wlasnie nie puszcza Cie samopas tylko zatroszczyli sie o transport? nie kazdy lubi jezdzic na lotnisko a pozegnac sie mozna i pod domem. nie smutkaj juz, do domu wracasz :)

nie, we francji.

Gość fufcik-
no juz myslałam,że w Anglii,bo tutaj ci Anglicy tacy niezbyt uczuciowi i wylewni.ciesz się,że wyjeżdzasz....do swoich

znamy sie kilka tygodni, dla nich to raczej obojetne. kluska, do lotniska jest ponad 2h, "tatuś" jedzie na impreze dzien wczesniej a "mamusia" powiedziala ze nie chce zeby dzieciaki spedzily caly dzienw samochodzie.

Gość _klaudoocha_
Joluszabrze Pewnie to wirus po kafe krazy:D i tak wszstkich rozklada:D wracaj na topa nie lataj;P;) jablko nie martw sie jutro nowy dzien;) uszy do gory;)

Gość fufcik-
no faktycznie-myslą tylko o sobie:( ciesz sie,że masz ich już prawie z głowy

ok, rozumiem, dzieciaki sa marudne itd - szczegolnie te od nich, ale dzieciaki mozna zawiesc do babci a ona moze mnie sama odwiezc. a tak to...chyba im nie dam prezencikow.

Kuzwa ide spac 😴bo znowu sie nie wyspie.Obiecalam sobie , ze pojde spac wczesniej :-0

ale czemu tak zrobili? ja naprawde bylam przekonana ze miedzy nami jest super uklad...a tutaj cos takiego...? no sorry.i to mnie porzygnebia gdyby byli wredni od poczatku to mi to wisi ale tak to... :( :( :(

Gość fufcik-
nie martw się-pomyśl,że inni mają gorsze problemy...to naprawdę pryszczyk...poboli i przestanie,szybko zapomnisz....dobra.powodzenia i trzymaj sie.ja lecę szorować piekarnik...