Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blagam pomozcie!!

prosbaaa

Polecane posty

Gość blagam pomozcie!!

hejka,w sobotę mam randke pierwsza od roku i mam stresa he chce dobrze wypasc, ale dzis ukradli mi torebke i zostalam bez :( a musze miec bo to moj drugi dom hehe http://allegro.pl/kuferek-do-reki-na-ramie-listonoszka-cudo-i1204787434.html wg was fajna jest ta wyzej???? jesli nie to dlaczego, i najwyżej wskażcie mi jakas inna od tego pana !! prosze was!!!!

Gość niezalogowana furgonetka
fajna ,a le nie na randkę, na ransdke beirze się mała torebeczkę, a z reszta do dooty Ci i tak nie dojdzie

Gość blagam pomozcie!!
no ladna,hmm nie wiem jaka pogoda bedzie ,ale raczej niebieska sukienke bede miala:) jeszcze jakies fajne sa?:>

Gość m3miasto
a buty?? dodatki

Gość m3miasto
ta biala dla mnie jest zajebista:) zaraz ja zamowie:):)

Gość m3miasto
carna z cwiekami juz mam;p

Gość blagam pomozcie!!..
buty szpilki czarne , dodatki nie zastanawiałam sie hee jestem brunetka :) ta biala z davida jonsa jest bardzo droga ,widziałam ja u mnie w centrum handlowym za 170 zł ;oo nawet na targu kosztowała 120 zł co mnie bardzo zdziwiło. eh i dalej nie wiem co mam wziasc:(( ładna jest ta biała,ale nie lubie bialej:(( eh jak ja nie lubie randek :i

Gość antonina_18
i tak ci za dzień nie przyjdzie, bo w soboty listonosz nie chodzi, a musi być od tego sprzedawcy, idz do miastai tam sobie kup jakąś, chyba że to jest reklama i nic nie będziesz kupować