Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eh......

szukam kogoś do pogadania ;)

Polecane posty

Gość eh......

kurcze, niby znajomych miałam wiele, ale zmiany szkół, teraz studia itp.. i kontakty mi się posypały, nie mam za bardzo tak na gg do kogo gęby otworzyć, pogadać o bzdurach jak i tym, co się dzieje w życiu... Może był by ktoś chętny do porozmawiania o wszystkim i niczym? ;)

ze znajomymi jakoś lepiej się gada :D zresztą sama zauważysz, że tego typu topiki się "nie kleją" ;)

Gość eh......
wiesz, nawet nie mówię, żeby gadać konkretnie tutaj, można zawsze się mailem, numerem gadu podzielić... Ogólnie narzekać na swój los mogę długo i namiętnie, ale powoli mam dość ;P mam dość remontu mieszkania, dość kłótni z facetem, dość mojego kopniętego kota, dość wolnego czasu, po dziurki w nosie sklepów z meblami, po których muszę jeszcze parę godzin przełazić... ;)

Gość eh......
Europeistyka na Politechnice Gdańskiej tak, wiem, mało ambitny kierunek, ale leniwa jestem okrutnie, i nawet nigdzie indziej podania nie składałam ;))

mam dość swojej pracy, braku pieniędzy, braku perspektyw i popieprzonego życia :o przegrałam życie koncertowo :o witaj w klubie ;)

Gość eh......
ja swoją ostatnią pracę walnęłam w diabły i jestem teraz goła i wesoła...

Gość eh......
haha, no widzisz :) ogólnie mam dość tego miasta, a właściwie infrastruktury, bo mi spalanie wychodzi około 7,5 litra na 100 km po staniu w korkach i się przerzuciłam na rower swego czasu, ale teraz się zimno zaczyna robić i znów autem jeżdżę.. a swoją drogą dziś koleś mi w bagażnik wjechał...

nic się nie stało - po prostu takie są fakty :D po skończeniu studiów ekonomicznych bez poparcia i protekcji mogę sobie co najwyżej w małym mieście siedzieć na jakimś nic nie znaczącym stołeczku za marny 1000 zł miesięcznie :o

to cos nas laczy:) ja tez jakis czas temu zwolnilam sie z poyebanej pracy ale kasy z osczednosci coraz mniej:O trza czegos szukac bo zabecze sie jak zobacze puste konto😭

Gość eh......
ja własnie zaczynam się zastanawiać nad sensem swoich studiów, jako że bardzo ambitnej pracy do tej pory nie miałam, ale to 2tys miesięcznie się wyciągało... ale co ze mną dalej będzie to sama nie wiem.. znajdę bogatego męża, będę kurą domową i już.. chociaż teraz sobie tego nie wyobrażam ;)

szczęściary... ja nie mogę sobie pozwolić na porzucenie pracy, mam zobowiązania finansowe, a mogę liczyć tylko na siebie :o

Gość eh......
ja pracę rzuciłam, bo byłam wykończona fizycznie pracowałam w restauracji/hotelu na Długiej w Gdańsku, ogólnie stojąca praca, i zdarzały się dni, że pracowałam po 17 godzin dziennie przez 3 dni, dzień przerwy i później znów taka jazda bez trzymanki.. a na początku tak fajnie, po 8 godzin pracowałam O.O

oj, to ja pracuję w tej samej branży :D po 4 latach kompletne wypalenie zawodowe :o koszmar, deprecha, brak sensu :o

a ja rzucilam bo psychocznie mnie wykanczali. Moglam sobie pozwolic na porzucenie pacy bo nie mam jeszcze gromadki dzieci, ale siedzenie w domu mnie meczy:( zaczynam lapac dola.

Gość eh......
pracę miałam po znajomości, knajpa ma zawsze pełno (bogatych <niemieckich> gości), teoretycznie zarobki niezłe, a praktycznie patrząc po tym co i ile czasu robiłam, powinnam dostawać 2 razy więcej... Teraz mam ofertę z innej restauracji na Długiej, ale nie wiem, czy się znów wkopywać ;)

Gość eh......
dzieci to ja na szczęście też nie mam, i staram się usilnie ich nie mieć ;) tylko że teraz mieszkanie w remoncie i każda kasa się przyda... Ale na szczęście mam swoje zaskórniki i przeżyję ;)

Gość _klaudoocha_
eh...... Mówisz o tym nowym Hotelu na Długim Targu?

a widzicie - a ja nie mogę mieć dzieci i nie stać mnie na leczenie :o chętnie zaszłabym sobie w ciążę i poszła na jakiś macierzyński, bo mniej już się i tak nie da zarobić :o na pewno nie nudziłabym się w domu :) tylko ta kasa...

Gość eh......
nie, nie o Raddisonie :) ale widok na nich to miałam cały czas ;)

MaIinowy sorbet po pierwsze nie siedze cale dnie na kafe bo mam inne zajecia. W przeciwienstwie do ciebie bo jestes pod wieloma nickami. A po drugie nie rozmawiam z toba bo... spojrz na moja stopke🖐️

Gość eh......
NB no widzisz, i tak to już jest, jedni czegoś unikają jak ognia, inni oddali by za to pół życia... I nikomu nie dogodzisz niestety.. a kasa... niestety, do szczęścia i kasa teraz potrzebna...

Gość _klaudoocha_
eh.... To juz kumam gdzie;) i co ujoowo płacili, znam te..................:P;)

Gość eh......
a no, takie chamy, szukają mięsa armatniego.. Rozumiem, że na początku charty chartami, ale po dłuższym okresie pracy mogą trochę zwolnić tempo... albo podnieść płacę adekwatnie od wykonywanej roboty. Nie polecam nikomu pracy tam... Może facetom jest łatwiej, ale mi nie było...