Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurcze ciekawe

co moze oznaczac jesli facet

Polecane posty

Gość kurcze ciekawe

bedac z kims 3lata nie wklada zadnych zdjec z dziewczyna na nk???? Moze napisze dokladniej o co chodzi.Otoz moja najlepsza przyjaciolka byla na wakacjach z chlopakiem i jak przyjechali ona wstawila jakies 10 zdjec z podrozy oczywiscie on jest prawie na kazdym a on wstawil cztery z tych samych miejsc ale jest na nich sam.Wogole nie ma z nia wstawionego zadnego zdjecia i ona teraz sie zastanawia czy to jest normalne u facetow.Dodam ze nie sa nastolatkami,maja po 28lat.Ja z poczatku sie smialam ale teraz samej wydaje mi sie to dziwne tym bardziej ze wiem ze on ma kontakt z bylo miloscia,pisza ze soba na nk i wogole,tylko ona wyjechala i tak sie zastanawiam czy to nie o to moze chodzic.Przyjaciolka mowi ze miedzy nimi uklada sie ok i ona nie chce robic niepotrzebnej afery ale widze ze jej smutno jak cholera z tego powodu bo wszyscy znajomi maja zdjecia ze swoimi kobietami.Czy myslicie ze takie zachowanie faceta jest normalne?przeciez jak sie jest z kims tyle to chyba to jakies podejrzane sie robi.Co myslicie?Uspokoilam ja ale sama mam dziwne przeczucia co do tego.

Gość kurcze ciekawe
no wiem nk to drazliwy temat ale nie o tym teraz mowa czy normalni maja konta na nk czy tez nie.To wyobrazcie sobie ze chodzi o zdjecia na facebook albo czyms innym i czy to normalne ze facet wklada tylko swoje zdjecia?zalezy mi na opini obcych zanim zaczne z przyjaciolka robic dochodzenie w tej sprawie:)

ani ja nie mam zdjec z moim facetem ani on ze mna. ja nawet sie w nk nie bawie. czy to wazne takie rzeczy jak zdjecia i ustawianie jakis statusow kto z kim jest. im mniej ludzi cie obczaja tym lepiej.

Gość dopalaczeniet
dla mnie nk facebook i tym podobne to bagno

Gość dopalaczeniet
kto normalny mialby czas na to, takie rzeczy sa dla nastolatkow

Gość wiwinnatak
skoro się świetnie dogadują w realu to po cholerę fotki dodawać z wakacji ? też bym sobie odpuścił taką reklamę nie wiadomo czego :)

Gość kurcze ciekawe
o matko jacy tutaj sami przeciwnicy nk...myslicie moze ze kafeteria jest cudem na ziemi:) No wiem ze nie ma sie co chwalic wakacjami ale wyobrazcie sobie ze sa ludzie ktorzy tam zdjecia wkladaja i jak dla mnie to nie jest normalne jesli ktos wklada zdjecia bez osoby z ktora jest i tam byl.Ok koniec tematu bo nikt nie odpowaida na pytanie tylko wyglasza swoje opinie na temat czy nk jest gownem czy nie.

Gość Ja mam konto na NK i uwazam
ze najbardziej zalosna rzecza tam sa pary w objeciach, zeby tylko pokazac ze to moj facet :o nie mam zdjec mojego ukochanego. Nie mamy wspolnych bo albo on robil albo ja. To moj profil. Po co wiec cudze zdjecia tu wkladac? To zalosne

Gość kurcze ciekawe
zalosne na nk to jest jak ktos wklada swoje zdjecia w dwudziestu pozycjach:)

Gość Ja mam konto na NK i uwazam
To tez, oraz zdjecia w stylu pozowanie przed mercedesm (cudzym), pozowanie przed piramida, pozowanie przed wieza eiffla... jakby ktos nie potrafil juz innych ciekawych rzeczy w egipcie czy paryzu zauwazyc i wszedzie wchrzaniac swojej osoby

Ja pierdolę, ten temat jest tak niskich lotów, że straciłem cały koncept :(

Gość ja sie przylacze do
dyskusji.Mieszkam w NY i mam nk bo chce miec kontakt ze znajomymi,ale mam tam tylko dwa zdjecia,sprzed dwoch lat.Wtedy je wlozylam i do dzisiaj sa te same a moglabym pozatykac wszystkich zdjeciami ktore mam bo zwiedzilam kawal swiata i mam bardzo drogi samochod.I wlasnie smiac mi sie chce jak widze jak wkladaja zdjecia samochodow,domow,dziecka prosto z porodowki albo ejszcze na porodowce.No sorry ale dla mnie po pierwsze to jest smieszne i glupie a po drugi zbyt osobiste zeby dzielic sie tym z calym swiatem.No ale wracajac do tematu powiem ze jesli oni wkladali zdjecia z wakcji i ona z nim wlozyla a on wlozyl az 4 i na zadnym nie ma jej to jest to bynajmniej dziwne.Co innego jesliby nie wkladal zdjec,a wlozyc i co innego jesliby nie mial z nia zdjec bo ona robila ale piszesz ze maja razem zdjecia z tych samych miejsc bo ona je wlozyla.Tak wiec wg mnie on specjalnie nie wlozyl z nia zdjec a czemu to juz inna bajka.

Gość do autorki....
Widać od razu, że facet nie chce ogłaszać światu (czyt. NK), że ma kogoś bliskiego... i tyle. Po prostu ukrywa to przed znajomymi z NK. Wiadomo, że ma w tym cel, ale czy taki o którym piszesz, tego nie wiem, choć nie neguję.

Gość kurcze ciekawe
no w koncu ktos pisze na temat;)Moja przyjaciolka nigdy do tego wagi nie przywiazywala chociaz nie raz sie jej pytali dlaczego razem zadnych zdjec nie maja.Ona wtedy sie smiala z nich ale ostatnio po powrocie z tych wakacji sama zaczela do mnie o tym mowic i pytac co o tym mysle bo teraz to juz sie jej to dziwne wydaje bo robil im zdjecia ktos z rodziny i maja pelno pieknych zdjec razem ktore ona powkladala a on dokladnie w tych samiuskich miejscach ale sam.Do tego jeszcze ma na profilu zdjecia z kolegami wiec to nie chodzi o to ze to jego profil i on wstawia tylko swoje zdjecia.A o ta byla chodzi o to ze ona raz podejrzala jego wiadomosci na nk i oni pisza ze soba i jak ona wroci maja sie spotkac bo ona wyjechala i tak sie rozstali.Oczywiscie on nie ma pojecia ze ona to widziala bo nie chciala zeby stracil do niej zaufanie ze go podgladnela.Powiedziala tylko mi o tym bo jestem jej najlepsza przyjaciolka ale tez jej mowilam ze napewno wtedy jej o tym powie jak bedzie chcial sie z nia spotkac i zeby po cichu miala reke na pulsie.Tylko teraz tak sie zastanawialysmy czy to wlasnie przez to on tak robi.

Gość Myślę, że on nie kocha
Twojej przyjaciółki.

Gość hunny bunny
też mnie to zawsze zastanawia. ja kiedyś zarywałam do faceta i byłam pewna, że był wolny, zero fotek z dziewczyną na facebooku, gronie czy nk, do tego gapił się na mnie jak cielę to chciałam zagadać. dopiero koleżanka mi otworzyła oczy i podsunęła profil jego babki, dwa lata razem, ona z nim milion fotek na 3 profilach, on z nią zero :o faceci są dziwni :P

Gość kurcze ciekawe
ja ja uspokajalam bo sie nakrecila i byla przybita ale sama taka spokojna nie jestem bo mi sie wydaje ze on kocha tamta dziewczyne i czeka ze moze cos z tego jeszcze bedzie.To tez za tym przemawia ze sa trzy lata razem a on nawet slowa o zareczynach chociaz maja juz troche latek.Ona mu tam cos przebakiwala ale powiedzial jej ze jeszcze nie bo sa za mlodzi.No niby nic a teraz zastanawia.Ja mam konto i zrobilam przeglad zdjec znajomych i ci ktorzy wkladaja zdjecia z wakacji albo ogolnie czesciej te zdjecia umieszczaja wkladaja je ze swoimi narzeczonymi,dziewczynami wiec cos tutaj smierdzi.

Gość kurcze ciekawe
hunny bunny a on do ciebie startowal czy ty tak tylko myslalas?Mi sie wydaje ze tacy faceci ktorzy ukrywaja swoja dziewczyne przed swiatem maja w tym jakis cel.Juz nie mowie zeby wkladac zdjecia jak sie jest z kims pare miesiecy bo to bez sensu ale przeszlo trzy lata to kupe czasu.

Gość hunny bunny
jasnego kroku nigdy w moją stronę nie zrobił. ale myślałam, że skoro łaził koło mnie jak kot z pęcherzem, uśmiechał się, wodził za mną wzrokiem, patrzył w oczy, odwracał za mną to znaczy, że mu się podobam. ale chyba źle go zinterpretowałam :P i też myślę, że coś jest w tym, że się dziewczyną nie chwalą. mój facet po 4 miesiącach znajomości wrzucił ze mną fotkę, ale widocznie mój jest jakiś bardziej uczuciowy :D

Hmmm, no wiec z meskiego punktu widzenia (czytaj: mojego) wyglada na to, ze on chce zachowac pozory, ze jest singlem.

Gość kurcze ciekawe
hunny bunny no widzisz cos tu smierdzi.Wlasnie przejzalam jeszcze raz moich znajomych,jej znajomych i wszyscy bedacy w stalych zwiazkach maja zdjecia z druga polowka.Moj facet tez ma ze mna zdjecia,i napewno gdybysmy byli na wakacjiach w grecji nie powkladalby tylko tych ze soba samym no bo w koncu ze mna by tam byl.Dziwne to wszystko a ten facet o ktorym piszesz tylko napawa mnie strachem co to bedzie dalej.Gdyby sie okazalo ze mam racje i on z nia jest z braku laku a czeka na tamta moja przyjaciola tego nie przezyje bo zakochana w nim po uszy i swiata poza nim nie widzi.Oby bylo jakies inne wytlumaczenie ale nie wiem co to moze byc innego.Wstydzic sie jej raczej nie wstydzi bo ladna jest,zawsze elegancko ubrana,zadbana.Ahhhh faceci.......

Przeczytalem cala historie i teraz konkretnie moge powiedziec, iz wydaje mi sie (a wrecz jestem prawie przekonany), ze on chce aby tamta byla jego kobieta uwazala go za singla. Byc moze ma jakies wobec niej zamiary. No tak to wszystko wyglada.

Gość kurcze ciekawe
przedtem juz myslalam ze nikt tego tematu powaznie nie potraktuje no bo w sumie smieszne to jest i durne no ale jednak jest problem i to nie taki blachy jak sie wydaje i wlasnie to nie chodzi o nk co tam kto wstawia tylko o to ze on jawnie ja ukrywa i ona juz sama to zauwazyla.Ja bym sie wkurzyla gdybym wyjechala na wakacje razem z moim facetem a on wstawil zdjecia tylko ze soba,udajac ze mnie tam nie bylo. Harleyowiec dzieki za czytanie i opinie i ja mysle tak samo jak ty ale nie chce robic zamieszania bo w sumie jestem w glupiej sytuacji teraz.Mysle ze podsune ten temacik mojej przyjaciolce i jak sama przeczyta to zdecyduje co dalej zrobic z tym fantem.

a przyjaciółka zostawia jakieś komentarze pod jego zdjęciami? takie, po których od razu widać, że są parą?

Gość kurcze ciekawe
wlasnie sprawdzilam i dawala mu komentarze typu kochanie...i ze go kocha.Dzwonilam do niej i obgadalysmy plan nr1 a wiec -przyczepila pinezdki do jego pofilu ze zdjeciami z nia;) -udostepnila swoj profil dla wszystkich bo miala ukryty -wstawila jako zdjecie glowne z nim w objeciach na plazy :) -napisala mu na glownej stronie ze wakacje byly cudowne i ze mu za to dziekuje i nie moze sie doczekac nastepnych :) :) a teraz poczekamy na jego reakcje i wszystko sie wyjasni :) Ze kurcze wczesniej na to nie wpadlysmy ale lepiej pozno niz wcale :)

Gość kurcze ciekawe
jeszcze ciekawiej bedzie jak cale konto usunie :)