Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaa...

ciaza?

Polecane posty

Gość aaaa...

hej ;) od kad mam okres mam raczej regularne miesieczki..tabletki anty bralam..ale odstawilam..jakies 1,5 roku temu..i moj okres praktycznie jaki byl w trakcie brania jest i teraz..z 4 dni trwa...przed okresem mam bole albo podbrzusza,plecow,piersi...ale moj ostatni okres (ktory mam teraz-3 dzien) jest conajmniej dziwny..dostalam go 2 dni wczesniej niz planowo..bez objamow tylko wstalam rano z okropnym bolem brzucha..do wc od razu i okazalo sie ze to okres...nie lalo sie ze mna bardzooo no ale sporo, wczoraj byl dzien 2..i takie lekkie plamienie caly dzien i kochalam sie ze swoim facetem bez zabiezpieczenia (skonczyl we mnie)bo sobie mysle mam okres wiec jestem w jakis sposob zabezpieczona..wiadomo ze nie 100% noo ale..zaszalelismy :) dzis 3 dzien..i kapie ze mnie trooszeke..i sama nie wime co o tym myslec..czy moze gdzies wczesniej przed okresem doszlo do zaplodnienia...bo nigdy nie mozna miec 100% pewnosci...a moze zle zrobilam kochajac sie bez zabezpieczenia wczoraj??

Gość kikikik
gdyby to miała być ciąża z poprzedniego cyklu, to test powinien już pokazać 2 kreseczki, zrób jutro i będziesz miała pewność. a jeżeli to jest "normalny" kolejny okres ,to może tylko zaburzenia hormonalne, nie stresuj się

Gość aaaa...
dzieki :) no to zrobie sobie test jutro i bede wiedziec..;)