Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak sie wlasnie zastanawiam

pytanie do panów

Polecane posty

zastanawiam sie czy faceci ktorzy maja przerwe w zwiazku tzn umowili sie na tzw odpoczynek by zajac sie troche soba wlasnymi sprawami itp tesknia za swoimi kobietami? czy po tygodniu zaczynaja juz tesknic? wiem ze niektorzy z wlasnego poczucia dumy nie przyznaja sie do tego

Gość 78678679764356
skoro odpoczywamy to nie tesknimy bo i za czym ,gdybysmy mieli tesknic to bysmy sie na odpoczynek nie decydowali

Gość taki jeden facet/pan
jeśli facet chce przerwy to nie tęskni bo jest zajęty już inna panną.Jeszcze nie spotkałem sie z czyms takim zeby facet chcial przewe na rozmyślanie. Po prostu trzeba nam czasu dla inne

Gość taki jeden facet/pan
jeśli facet chce przerwy to nie tęskni bo jest zajęty już inna panną.Jeszcze nie spotkałem sie z czyms takim zeby facet chcial przewe na rozmyślanie. Po prostu trzeba nam czasu dla inne

Gość Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan
ja tesknie od pierwszej chwili ale nigdy sie do tego nie przyznam

Gość Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan
ja tesknie od pierwszej chwili ale nigdy sie do tego nie przyznam

Gość Wesoły Marynarz Roman
Skoro wiesz, to po kiego się pytasz ?

Gość brzydal ...........
przerwa w związku? super, pewnie bym biegał tu i ówdzie

Gość 72546
kolesie jak chca przerwy to znaczy ze chca sie zabawic z innymi... Kolesie nigdy nie mowia o przeriwe w zwiazku zeby cos przemylsec... to kobiety czesciej decyduja sie na przerwy i wtedy naprawde rozmysjala ale faceci nigdy w zyciu.. wiec jesli twoj chlopak tak zrobil to ja bym sie bala ;P moze ma cie dosc i chcial pobawic sie na chwile z innymi a potem do ciebie wroci heh

popadlismy troche w rutyne odwrocilismy od znajomych zaczelismy siedziec w czterech scianach przestalismy myslec o samych sobie i o naszym wygladzie doszlismy do wniosku ze taka przerwa dobrze nam zrobi sprobujemy odnowic relacje ze swoimi znajomymi zajmiemy sie soba bo nie mielismy na to czasu chcielismy troche przystopowac i teraz sie zastanawiam czy on juz teskni

nie chodzi o zdrade itp nie rozstalismy sie po prostu potrzebujemy czasu tylko dla siebie. ale ja juz tesknię i nie wiem czy mam sie do niego odezwac bo nie wiem czy on teskni

Gość kakjoo0o0
juz go nie odzyskasz , wyswiadczylas mu przysluge , facet moze powie ze teskni ale to nie bedzie prawda powie tak dla swietego spokoju