Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takaajeeednaaaaa23

czy wg was taki ktoś jest debilem kto

Polecane posty

Gość takaajeeednaaaaa23

powtarzał rok na studiach medycznych ,a potem jeszcze raz powtarzał inny rok czyli stracił 2 lata?

Gość Magda jest takie imie ale
chciał dobrze ugruntować wiedzę :classic_cool:

Gość takaajeeednaaaaa23
bo może się wydawać ,że to przesada ,stracic 2 lata, ale studia medyczne naprawdę sa trudne...

Gość Magda jest takie imie ale
zależy jaki jest powód, i jezeli była to też decyzja tej osoby, że np da sobie spokój z czymś bo póki co nie ogarnia, to lepiej że powtarzała rok niż się prześlizgnęła, bo z zyciem ludzkim operując tak się nie da - prześlizgnąć. ważna jest przyczyna w tym momencie

Gość wnioskuje....
to trzeba sie uczyc a nie myslec ze sie uda cos zerznac od kogos! Ja tez studiuje medycyne i wiem jak jest...jest trudno ale trzeba sie troche przylozyc w koncu nie ma tutaj lekko....i trzeba bylo sie z tym liczyc.......

Gość Nie wiem z jakiego powodu
będziesz powtarzać, ale realia uczelniane są takie,że do dostania dobrej oceny z danego przedmiotu bardziej opłaca się być ściemnaczem, niż osobą która solidnie danego zagadnienia się nauczyła. Więc jeżeli miałabyś się cudem prześlizgać to powtórz lepiej 5lat a naucz się solidnie, zwłaszcza jeżeli jesteś na medycynie.

Gość takaajeeednaaaaa23
nie wiem czy bedę powtarzać może mi się uda nie.... ale zakładam najgorszą wersję bo powtarzanie jest niestety możliwe

Gość takaajeeednaaaaa23
w sumie znam osoby co na mojej uczelni traciły 2 nawet 3 lata.. ale czy to nie wstyd? :O

Ja jestem przed masakrycznym egzaminem sędziowskim, o niczym innym nie marzę, jak tylko mieć z głowy. Poprawka jest w stolicy. Niemniej jednak jeżeli jednak na tę poprawkę będę jechać z pewną piękną Agnieszką, bo ona też nie zda ( życzę jej żeby zdała ) to jestem gotowy utrwalać wiedzę prawniczą jeszcze do lutego lub marca i z przyjemnością będę to robił.

Gość takaajeeednaaaaa23
up

Wstydem będzie jeżeli nie będziesz potrafiła jako lekarka np. rozpoznać jakiegoś prostego schorzenia już nie mówię o okaleczeniu lub zabiciu kogoś.Kilka lat temu kiedy były podobne upały,miałem dysfunkcję nerek, z powodu tego,że za mało piłem wody, a lekarka pierwszego kontaktu zapisała mi wszystkie możliwe pigułki na zapalenie pęcherza.

Gość takaajeeednaaaaa23
up

a masz iloraz inteligncji ponizej 60? bo tyle ma debil, to wystarcza do oddychania, jedzenia, poruszania sie i wydawania dzwiekow, ale raczej o nauce i swobodnej komunikacji ze swiatem mozna zapomniec

Gość Monique2222
nie jesteś ;) bo medycyna to bardzo ciężkie studia. może można by Cie tak nazwać jakbyś na padagogice sobie nie radziła . niektórzy ani roku sobe na takich studiach nie dali rady