Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

psstryczek

jak rozochocić faceta przez sms????

Polecane posty

Gość Deszcze spokojne
Jak dobrze zadziałały to może już zwalił?

heh myślę że nie miał gdzie :) hmm mam nadzieję, że na przerwie rozładuje to inaczej :) bo po co miałby robić sam, jak ja jestem obok?

Gość Deszcze spokojne
No jasne, jasne to tylko taki żart był. Życzę udanej penetracji!

nic nie było :( wszystko praca Jego tak naprawde psuje. Ma ostatnio tam wiele nerwów i odbija się to potem na naszym życiu- tym po pracy... ech, no i nie mieliśmy za bardzo jak pogadać, może po pracy... wypije piwko, to może Mu przejdzie i przypomni sobie moje smsy...

Gość przejmij inicjatywe
"ide wyrwac cie z pracy. Mam na sobie te krotka sukienke i szpilki. Nic wiecej. Jak nie bedziesz gotowy do wyjsccia, to sama sie soba zjme" Tylko to musi byc prawda :-)

Gość Trrol
Moja szparka jest nabrzmiała i wilgotna, wal robotę. Czekam

Gość Ince
Autorko napisz mu ,że właśnie zabawiasz się ze swoją koleżanką i że nie musi się spieszyć.Chyba ,że o kobiety też zazdrosny jest.

-Ince Hehe nie, o kobiety nie jest choć pewnie by się zdziwił gdybym tak napisała, bo często kiedyś o tym gadał :P hmm myślę że by z pracy się urwał i przyleciał tu, bo daleko nie ma... ale najpewniej nie uwierzyłby, zna mnie troszkę ;) -przejmij inicjatywe On chyba coś ostrzejszego by wolał :) choć pewnie i ta sukienka i szpileczki by nieco pobudziły Mu wyobraźnię :) dzięki, dzięki -Trrol Dobre, dobre... :) A tak na marginesie wczoraj zadziałało, niestety wieczorem dopiero... Ponoć już na przerwie chciał się "za to" zabrać ale niestety była nasza współlokatorka w domu. Mówi, że tak planował ale się zdziwił jak stanął w drzwiach, że Ona już jest... więc może na przerwie wypali innym razem!

helena p Twoje teksty zadziałały najbardziej. Jak analizował smsy by powiedzieć co Mu się podobało a co nie, to najbardziej podniecił Go tekst z ogórkiem i o tym dupsku co 3 dni nie mogło zapomnieć.. :) Dzięki! Jakbyś jeszcze coś miała, zapodaj :)

Gość Koralikowa Kraina
Przebierz sie w seksowna koronkowa bielzine, zalóż ponczochy, ubierz szpilki, cyknij sobie fote i pusc mu mmsa, faceci to wzrokowcy, bardziej podziała niz jeden pikantny tekst pisany.

Gość gość
słuchaj mam kłopot może pomożesz mi mój facet obradził się bo pisałam o seksie z ukochanym ale pudzniej nie mogłam i na piałam że pudzniej odpisze jemu a on się pogniewał

Gość Dziewczyna Thomasa
Ja zazwyczaj piszę , że wyliżę mu fiuta i skończę na nim :classic_cool: Po angielsku lepiej brzmi jednak ;) T wtedy odpisuje , ze wyliże moja cipkę a finisz będzie w jego ustach :classic_cool: