Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cammomile5690

brązowe plamienie w 8 tc - czy powinnam się martwić?

Polecane posty

Gość Cammomile5690

Zauważyłam rano brązowy śluz, mocno brązowy i gęsty; czy któraś z was miała coś takiego w ciąży?? Bardzo proszę o pomoc

Gość Cammomile5690
No to chyba będę musiała iść szybciej, bo wizyte teraz mam na 21 września dopiero. A lekarze mówią w tych programach, że plamienia w 1 trymestrze to nic niezwykłego, że bardzo często występują.

Gość mamma maleje martynki
Ja mialam takieplamienia, szybko do lekarza.Nawet do szpitala- ja dostalam luteine.Musialam sie oszczedzac i zwolnienie do konca ciazy .

Gość gość
Plamienia nigdy nie oznaczają niczego dobrego, ja przez całą ciążę ani razu nie krwawiłam, nawet kropelki :) Nawet w dni kiedy miałam dostać @ nic nie było, bo czasami na początku kobiet krwawią do 3mieś. w dni kiedy miały mieć okres. Leć do szpitala lub do swojego lekarza.

na to nie ma reguły każda kobieta inaczej reaguje ja plamiłam własnie od 8 tyg ciemną wydzieliną akrat w moim przypadku nie było to nic złego ale powinnas chyba mimo wszystko skonsultowac to z lekarzem

Gość Cammomile5690
dobrze, dziękuję wam za odpowiedzi!

niestety ja tez tak miałam i ciąża zakończyła sie poronieniem. Mimoże brałam duphason.