Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość story

kłamanie, nieszczerosc w zwiazku.

Polecane posty

Gość story

Mój związek jest dość specyficzny. Facet z którym jestem jest starszy parę lat ode mnie, studiuje w Krakowie wiec gdy jest semestr dzieli nas 200km. Mimo to dajemy jakoś rade widujemy sie co 2 tygodnie, czyli to taki związek na odległość. Oczywiście mam jakieś problemy i przeczucia ze mnie nie oszukuje i ze nie jest szczery. Teraz kiedy nareszcie nadeszły wakacje to on wyjechał do pracy na drugą stronę Europy. O dziwo odzywał się co dnia, pisał sms. Teraz kiedy wrócił mieliśmy zobaczyć się od razu następnego dnia ale zadzwonił do mnie i powiedział że ma dużo pracy w gospodarstwie. i że przyjedzie do mnie za 2 dni. Moje zacne przyjaciółki uważają ze tylko się mną bawi. A ja juz sama nie wiem co o tym wszystkim myśleć. Jesteśmy ze sobą juz rok, oprócz małej półtoramiesięcznej przerwy. Mamy też utrudniony kontakt ze względu na to że nasze rodziny narzazie nie mogą wiedzieć że sie spotykam. Biorąc to wszystko pod uwagę, nadal nie mogę przestać myśleć jaka jest prawda. Chce mu wierzyć, go kocham. Ale nadal zadręcza mnie pytanie dlaczego nie przyjeżdża, czy mnie naprawdę kocha, czy to ma sens na dłuższa metę i czy nie dać sobie z nim spokoju. Tym bardziej ze już mnie ranił. Ciesze się że nabrałam większego dystansu po naszym pierwszym zerwaniu. a wy jak myślicie. Jakie jest wasze zdanie.

Gość aniabra
ale co to za zwiazek? jakies ukrywanie przed rodzina? rok!? w jakim celu? nie ma sie co dziwic ze niewiaodmo o co chodzi...

Gość Pankracy leżący na tacy
a czemu rodziny nie mogą wiedzieć ?? coś mi się wydaje że to sedno sprawy !!!

Gość story
Macie racje tu sprawa sie komplikuje. Jesteśmy dalekim kuzynostwem. Oczywiście moglibyśmy wziętość ślub kościelny. Ale mimo wszytko, nasze rodziny ,,obchodzą'' sie ze sobą od zawsze. I byłby to dla mnich pewnie straszny szok. Tym bardziej ja kończę w tym roku 18 lat w grudniu a on ma 24.

Gość Pankracy leżący na tacy
dziewczyno tego kwiatu jest pół światu daj sobie spokój i znajdź kogoś bardziej zaangażowanego w zabieranie Cię do kina i kawiarni

Gość story
czasami chciałabym, ale ciągnie mnie do niego i to nawet nie wiesz z jaką siłą. zawsze gdy chciałam to skończyć wahałam sie porostu nie umiałam.

Gość majteczka
o boze:| nie dosc ze dzieli was duza roznica wieku (a w wieku w ktorym jestescie jest to dosc istotne) to jeszcze on jest twoim kuzynem zwiazek na odleglosc i on jeszcze jest nieszczery itd. nie lepiej poszukac chlopaka bardziej pasujacego do ciebie? nie sadze zeby cos z tego bylo

Gość story
wiem, to jest okropna sytuacja. A ja nadal sie nie umie z tego wyplatać i chyba moj instynkt samo zachowawczy mi na to nie pozwala.