Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tomodachi

Mówią mi, że jestem niemęski

Polecane posty

Gość Tomodachi

Witam Czy słuchanie muzyki Jazzowej, BLuesowej i podobnej jest oznaką niemęskości? Ostatnio coś takiego usłyszałem od kilku kobiet, że slucham muzyki dla kobiet a nie dla mężczyzn w domyśle (techno, hip hop chyba? ). Również zwrócono mi uwagę co do wyglądu, że za bardzo o siebie dbam!? Co jest nie męskie, ja nie bardzo rozumiem nie chodze na solare itd po prostu chce schludnie, czysto i atrakcyjnie wyglądać? Czy tym współczesnym kobietom coś się w główkę stało? Bo zaczynam tego wszystkiego nie rozumieć.

takie czasy :) za dużo chłamu z Vivy,MTV czy innych MCM Ale z drugiej stronu bardzo ci się dziwię że dopytujesz co jest złego w słuchaniu własnej ulubionej muzy? i nie ważne jaka by to niebyła muza , to jest to twoja nuta i to ona sie tobie podoba więc jej słuchaj bez względu na wyznaczniki mody :)

Gość Facet schludny
Musialy byc to wypowiedzi bardzo ograniczonej formy zenskiej, nie przejmuj sie chyba nie chcial bys sluchac fekalji muzycznych i cuchnoac na kilometr? Moze to jest ich definicja meskosci

Gość Tomodachi
Znaczy ja osobiscie nie uwazam ze to cos zlego, jednakze zdziwilo mnie takie babskie podejscie, najwazniejsze to dla nich kasa a jaki jest typ to na 2 miejscu

a ty nie wiesz sam jaki jestes? czy pytasz o to bo chciales poczytac komentarze jaki to jestes fantastyczny bo sluchasz jazzu ?

Gość Tomodachi
Czizas, pytam gdyż jestem ciekaw czy to taka teraz nowa moda jest, czy tez to zalezy akurat od osob z konkretnego miejsca w którym często przebywam. Prowokacja nie udana. Osobiscie jest to po prostu męczace kiedy słyszy się takie za przeproszeniem pieprzenie o męskości od kobiet, których wygląd - hmm mocno poniżej przeciętnej - i wynoszą się ponad reszte dziewczyn. Ile razy to słyszałem jak mówiły same do siebie, co już jest dla mnie zabawne, "jaka ty piękna jesteś", "jaki masz fajny tyłek" itd :/. Nie wiem w jakim kierunku idzie to bananowe społeczeństwo ale mam nadzieje, ze jeszcze pare normalnych dziewczyn na tym świecie zostało i je znajde ;)

Gość Tomodachi
Nie wątpie ;) :P a foto? Szukajcie a znajdziecie :P

"Osobiscie jest to po prostu męczace kiedy słyszy się takie za przeproszeniem pieprzenie o męskości od kobiet, których wygląd - hmm mocno poniżej przeciętnej" - sam sobie odpowiedziales na wszystkie pytania. wiesz ze nie ma w tym nic niemeskiego i ze obracasz sie w towarzystwie ignorantow, czyli temat zalozony bez sensu

Gość Tomodachi
Nawet na te jeszcze nie zadane? :)

Gość Tomodachi
A czemu miałbym się pod Ciebie podpasowywać, jak nie masz czasu to zajmij się swoimi sprawami.

A ja mam pytanie, jazzu, czyli czego konkretnie? Pytam, bo ostatnio byliśmy w miłym skądinąd pensjonacie i właściciel przy śniadaniu zapytał jakiej muzyki byśmy posłuchali. Na co my, że może jazzu, ale to co on nam puścił, koło jazzu nawet nie leżało:-)

Gość Tomodachi
No to wiadomo sztandarowy Miles Davis, Bill Evans, Oscar Peterson mozna wymieniac z polskiego to niewiele Stańko, Tymański...

Gość jazzmenka
jezeli sluchasz wyswiechtanego smooth jazzu, acid jazzu albo jakiegos mialczacego sakxofonu to fakktycznie niemeski, ale jezeli pociaga Cie rasowy jazz, standardy w wykonaniu mistrzow to jest to zarabiscie meskie i podniecajace.

jazmenka, a moze jak chcesz byc bardziej meski to posluchaj jazzmetalu.... co za glupoty w ogole, od kiedy muzyka jakiej sie slucha ma wplyw na to czy jestes meski czy nie? mozesz sluchac fasolek i tryskac testosteronem

Dajcie spokoj, jakis narcyz piszacy rozprawki o tym, ze kobiety oceniaja go wbrew temu, co jemu sie wydaje, jak by nie bylo prawdziwych problemow. A jak mu sie pojawiaja z tego tytulu kompleksy, to niech idzie do mamy zeby go pocieszyla :S

Ja bym powiedziała, że twój nick z letka męskości przeczy, ale nie chcę się czepiać:-)

Gość jazzmenka
no sorry ale uwazam ze facet podniecajacy sie wystepami Kenny G to zenada

Gość Tomodachi
Wypraszam sobie takie komentarze pseudoubliżające. Nie życze sobie tego, traktuje czytelników z szacunkiem i wymagam tego samego. Jak nie potrafi ktoś się do tego zastosować to prosze, aby się nie wypowiadał.

nie zyczyc to ty sobie mozesz zmiany taryfy w sieci komorkowej jestes narcyzem, czy moze raczej pseudonarcyzem bo slabo ci to wszystko wychodzi

Gość Tomodachi
Na chamstwo nie ma rady :)

Gość anuuus
bo dziewczyna najczesciej szuka oparcia w facecie- ma sie czuc przy nim bezpiecznie wiec wiekszosc szuka takiego meskiego typu- chociaz gusta sa rozne... A ja lubie jak facet o siebie dba, ladnie pachnie itd ale wszystko w granicach rozsadku

Gość Pupciaan
Ale czy te rzeczy ktore wymienilem wykluczają bezpieczenstwo? Chyba nie?

Gość anuuus
duzo zalezy od faceta jaki jest i co soba reprezentuje- ja np lubie facetow ktorzy wiedza czego chca, maja swoj cel w zyciu a to jakiej muzyki sluchaja to przeciez nie ma zanaczenia