Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocykurde

klopotliwe smsy ;/////////////

Polecane posty

Gość pomocykurde

mam problem chodzi o to ze na necie pojawila mi sie reklama z milosnym kalkulatorem weszlam na to i pisalo ze trzeba podac swoj numer i imiona to podalam zaraz wyslali mi esa z odpowiedzia i do tego drugiego w ktorym pisalo ze bd mi wysylac reklamy i kazdy taki es bd kosztowal 7 zl myslalam ze to jakis zart dzis rano sie budze dostalam esa odnich patrze na konto a tam 7 zl mniej i co ja mam zrobic teraz jak bd mi wysylac takie smsy za ktore ja mam placic ja sobie nie zycze czy operator mojej sieci (orange) moze mi pomoc jakos ?

nie doładowuj konta to może się odczepią albo poszukaj tej reklamy w necie i tam musi być jakiś regulamin czy coś na pewno tam pisze jak się z tego wycofać

Gość m@łp@
przeczytaj regulamin na ich stronie tam na pewno piszę jak z tego zrezygnować

Gość pomocykurde
przestancie mnie obrazac;/ a napisalam jeszcze raz ten temat bo myslalam ze tamten mi usuneli;] polowa z was jest naprawde jebnieta wyzywac sie na mnie czy na innych, obrazacie jakim prawem?

Gość pomocykurde
nie moge tego znalesc;/

pomocykurde bos jest nie normalana jakies kalulatory milosne a ta w to wierzy dobrze ze juz zaczyna sie rok szkolny szkoncza sie te glupiutkie teamty dzeciaki

Gość pomocykurde
nie jestem dzieckiem wyslalam tego sms z ciekawosci, nudzilo mi sie , ale teraz juz wiem takiego bledu wiecej nie popelnie

Gość żulik123
ja też wysłałam ale jeszcze raz weszłam na tą stronę. I WIĘCEJ JUŻ TAK NIE ZROBIĘ NIGDY !!!!

Gość sagdhfbn
naciąganie to podstawa w polsce życzę firmie tej co na ciaga zeby się nacieli na takiego który dojdzie tego pomysłu czyli kto dołki kopie to sam może zostać kopnięty

tez kiedys miałam coś takiego.. tylko ze mi codziennie ok 9 rano przychodziły smsy z cytatami z Biblii, przysłowia, jakies słowa sławnych osób i taki sms kosztował 2.50zł chyba.. ale jakos udało mi się anulować ta usługę.. wysyłało się smsa STOP na numer... juz nie pamiętam 5cyfrowy był.. 60401.. coś takiego poszukaj na necie o tym.