Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość njbvgklska;ef

peeting

Polecane posty

Gość njbvgklska;ef

witam. 10 dni temu uprawiałam z chłopakiem peeting . Okres powinnam dostac 3 dni temu, niestety, spóźnia się. W czasie pieszczot nie doszło do wytrysku . Oczywiscie pieściliśmy się bez bielizny, Czy jest jakieś ryzyko ciąży ? Okres zwykle mam regularny, czasem spóźnia się max o jeden dzień . Od 2 dni mam nabrzmiałe piersi, jednak zwykle przed miesiaczka wysypuje mnie na twarzy, tym razem nie. Nie wiem co myśleć, strasznie się denerwuje . Co o tym myślicie ? oczekuje normalnych odpowiedzi .

Uprawiac to ziemniaki mozna! I pisze sie peting a nie peeting :S Kuwa tak to jest jak sie dzieciarnia zabiera za to co nie powinna :S Oczekujesz normalnych odpowiedzi zachowujac sie nienormalnie. Tak jestes w ciazy, 3 dni oznacza trojaczki :S

Gość siemasz kotku co masz w środku
nie jesteś w ciąży

Gość hanna8701
tak, dotknął swojego członka który był mokry od płynu a potem dotykał Twojej pochwy

Gość rfedswaq
ale czy ja napisałam ze dotykał mojej pochwy ? nie wkładał mi palców. dotykał mnie tylko członkiem

Gość hanna8701
a na członku był płyn

Gość rfedswaq
ale nie wkładał mi go, tylko pocierał . To raczej nie możliwe,żeby tan płyn się dostał do pochwy . Poza tym podobno w nim jest niewielka ilośc plemników, w dodatku osłabionych ?

Gość hanna8701
no wiec własnie!! po co ta afera?????????