Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aldik aldik

Panowie ile kosztowały was

Polecane posty

Gość pawelloo
A krasnoludki sikają do mleka:) Dobrze, że żona normalna, warto było czekać te 30 lat na ideał:)))

Gość Naćpana ketonalem
Współczuje Ci skarbie. Nie zasługiiwała na Ciebie kochanie. Znajdziesz sobie jeszcze jakąś mądrą i miła dziewczyne kotku

Gość do tego palanta pawello czy co
ty stary pryku wstyd Ci powinno być! Taki stary i nie wierzy ,ze krassnoludki sikają do mleka? Zawsze tak było

Gość pawelloo
Starość nie radość, skleroza dopadła i człowiek zapomniał:)

Gość do tego palanta pawello czy co
Wierze w czarnego kota, tarota,sny, ,magie,reinkarnacje, w ufo, w zycie poza grobowe, owce, 13 piatek rozbite lutro, wylatujące zęby, św mikołaja i gówno Ci do tego

Gość zasiłek z kuroniówki mam i sie
Nie chciałabym,żeby ktoś oswiadczał mi się z papierosem w ryju to takie niechlujne

Gość whoopty do
jak można napisać ochyda???? Ohyda :O i brak szacunku :)

Gość pot
jak baba widzi coś drogiego to można jej się nawet z petardą w dupie oświadczyć. Ważna jest kasa KASA KASA Kobiety to MATERIALISTKI

Gość do pawello pytanie
a ile masz lat i ile lat ma żona? POzdrawiam

moj chce mi kupic pierscionek z bialego złota. ciekawy czy drogi taki. ??? złota oboje nienawidzimy, tandeta, odpust, wiesniactwo ,cyganie ! takie skojazenia ze złotem ;DD ale nie zbiałymmmm mmm prawie jak srebro a sreberko piekne jest ;D wiec i biale złoto tez ;D

A ja dostałam pierścinek za 200zł jestem bardzo szczęśliwa,zorganizował piekna kolacje zaprosił naszych rodziców byłam bardzo szczęsliwa i noszę pierścionek do tej pory,i nawet jakby kosztował 10 zł to nie miałoby to dla mnie znaczenia,wązne jest to co sie do siebie czuje do siebie a nie ile kosztował pierscionek. A teraz jesteśmy szczęsliwym świeżo upieczonym małżeństwem.

eeeeeeeeeeeeeeeeee juz za 500-600 zl sie kupi pierscioneczek z bialego zlota... to spoko mam nadzieje ze nie bedzie zwlekal ... ;D

Gość powiem wam coś kumy
najważniejsza jest cena. Ważne,zeby był drogi. Badziewie jest zbędne. Dobranoc kolorowych snów życze

Gość piekna z ubikacji na rynku
dla rodziców,dla przyjaciółek i dla NASZEJ KLASY! :)

He he he oświadczał sie mi he he he ale jeśli nie wież na czym oilega tradyca to bez komentarza.... Chłopak prosi o rekę dziewczyny jej rodziców a dokładnie tatę dziewczyny ale co tu tłumaczyć jak sięmyśli tylko o tym co tu i teraz....

ce nie najwazniejsza, ale chcialabym z bialego zlota i z diamentem. w aparcie takie kolo 2 tys kosztuja.. wiec musialby 2 miesace na niego pracowac hehehe

bez sensu jest proszenie o reke rodzicow hahah sredniowieczne czasy juz dawno minely ;] oswiadcza sie mi a nie moim rodzicom, im nic do tego to moja sprawa i bede wychodzic za kogo chce ;]]]

'' ale jeśli nie wież na czym '' no tak, raz ze staroswiecka, dwa ze pisac nie umie, w sumie w sredniowieczu nie znali ortogragii i poprawnej polszczyzny ;D

Dla kogo bez sesu dla tego bez sesu,jeśli kogoś nie obchodzi zdanie rodziców to spoko my akurat tak chcieliśmy i tyle .Ja nie neguje postepowania innych ludzi po prostu odpowiadam autorowi.....:-)

Gość sfd
eeeej... zaklopopotana ja nosz zlotko za 6 kolek na sobie i nie jestem tandeciarzem... jak cie stac na to sreberko tylko to tak tylko piepszysz

nie chodzi o to czy stac czy nie. od zawsze nie nawidze złota, i nie wazne czy drogie czy nie. jest po prostu oblesne i dla mniei dla mojego chlopaka. lkupil mi pierscionek srebrny, a na zareczny dostane z bialego zlota, bo wyglada jak srebro. w zyciu nie zalozylam na siebie zlota i nie zaloze nigy. mam tego w hooj z chrzcin komunii itd od glupich ciotek i babek. ale trzeba bedzie to sprzedac bo na co mi to okropienstwo

Gość pawelloo
Ja mam 43 lata, a żona 39.

ja wam powiem ,ze wh mnie pierśionek jest ważny, moze nie ważna cena, ale zazwyczaj cena idzie w parze z jakoscią.... facet kupując pierścionek za 200 zł wygląający jak z PRLu to po prostu świadzvcy o nim, jak kocha to niech odkłąda chiociąz na jakiś mały diament ja wiem , że tu są uczucią najważniejsze ale to jest chyba jakiś wyraz ich, gest, żałować kobiecie??? zawsez gadacie że to nie ważne , tamto nie ważne, ze najważniejsza miłosć, okej...ale skoro miłosć już jest to pierśionek powinien pokazać ile jest w stanie dać kobeicie, także finansowo

Gość miłośc na fabryce
e i tak każda liczy na to ,że dostanie drogi