Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rosena

Dość!Będę Zołzą dla mojego faceta. Kobiety łączmy się!

Polecane posty

Gość Rosena

Mam dość płaszczenia się przed Nim. On wtedy ma mnie gdzieś. Może i przesadzałam, wiem. Ale teraz chce to zmienić! Dość pisania 50 smsów, proszenia się o spotkania. Dość robienia wszyskiego żeby to Jemu było dobrze. Niech teraz On się trochę postara:) Jest za bardzo pewny mnie. Sam się do tego przyznał. To ja mu teraz pokażę! Jestem z Nim od prawie 5 lat i na początku jak zawsze było pięknie...szmery bajery... A teraz... rutyna i monotonia. Niech się trochę pogłowi. Pewnie zajmie to trochę czasu (bo to tylko facet) ale postaram się być konekwentna. Nie jestem jakąś gówniarą - mam 22 lata, ale może rzeczywiście zbyt małe doświadczenie;) Może ktoś się znajdzie, kto do mnie dołączy:)będzie raźniej🌼

Gość assweweqeqewe
Skąd się biorą takie kobiety? Takie, których całym światem jest facet? Ja mam 19 lat i nie jestem taka głupia :)

Gość Rosena
To ma nie brzmieć groźnie;) no, może tylko dla mojego faceta:)

Gość ktos wie cos
hehe to powoli szukaj sobie nowego faceta :D

Gość Rosena
assweweqeqewe to zależy od charakteru kobiety, niestety... Dlaczego od razu głupia?

Gość Rosena
Zołza to nie znaczy wredna suka

Gość fdhgfdhgdh
Zołzy (łac. Adenitis equorum) lub (łac. Coryza contagiosa equorum) ostra, zakaźna i zaraźliwa choroba koni. Powoduje zapalenia dróg oddechowych i ropienie żuchwowych węzłów chłonnych. Choroba występuje na całym świecie, najczęściej dotyczy źrebiąt. Może również wystąpić u koni dorosłych, które nie chorowały w młodości. Zołzami określa się także pakiety węzłów chłonnych podżuchwowych występujące w gruźlicy człowieka.

Gość Monique2222
ja zauważyłam ,że jak olewam sowjgo faceta to tez sie bardziej stara ;)

Gość pomocykurde
ja sie z toba lacze mam podobna sytuacje tez jestem z nim prawie 5 lat i tez jest mnie pewny w 100 % i dlatego robi sobie co chce a mi na wszystko zabrania itd robi rozne rzeczy ale pozwala sobie na to bo wie ze owinal sobie mnie wokol palca a ja mam 19 lat moze cos sie zmieni bo ide teraz na studia wiec moze bd inaczej

związek nie polega na olewaniu, nie polega na pokazywaniu kto jes mocniejszy... Skoro nie macie takich związków, to znaczy, że jesteście niedojrzałe (i wasi faceci też) więc trudno mówić tu o związku.

Gość Z łośliwa zołza
znajdz sobie kochanka albo ;przyjaciela' jeśli czujesz się w związku nieszczesliwa i zaniedbana

Gość Rosena
pomocykurde witaj 🌼 Nie chce być wredna w tym związku. Chce tylko udowodnić Jemu i przede wszystkim sobie, że się zmienie pod tym względem. Nię będę już bluszczem. Wiem, że źle robiłam i chce to zmienić. Więc dlaczego od razu słowa krytyki

Gość dklajf;oiwqufo
Ty się będziesz męczyć starając się nie pisać a on może zauważy to po tygodniu. Tacy są faceci. A odnośnie tej dziewczyny która ma 19 lat i idzie na studia ( sorry nie pamiętam nicku) to w moim przypadku było tylko gorzej. Jakoś nie mam dobrych wspomnień po tym jak zaczęło się olewanie. Zerwałam po 4,5 roku spotykania.

jest taka fajna książka 'dlaczego mężczyźni wolą ZOŁZY?" uwielbiam ją, to moja ulubiona lektura. W kółko do niej wracam i stosuję się do rad zamieszczonych w niej i działa :) facet mnie szanuje, bez słowa wyrzuca śmieci, robi pranie, zmywa naczynia i kupuje mi od czasu do czasu fajną bieliznę czy buty, mimo że są drogie. Bo pokazałam mu że znam swoją wartość i jeśli nie będzie dla mnie dostatecznie miły, to ktoś inny zwinie mnie sprzed jego nosa :) ale tak naprawdę mojego Skarba nigdy nie zamieniłabym na nikogo innego. Kwestia samozaparcia w tresowaniu mężczyzny. Trzeba być konsekwentnym i nieugiętym. W moim poprzednim związku [trwał dwa lata] zawaliłam po całej linii- byłam na zawołanie faceta itp. I przez to mnie nie szanował. Trzeba im pokazać, kto rządzi, i tyle.

nikt nie rządzi - żadna kobieta mną nie rządzi - niewolnictwo zostało zniesione. Każdy ma swój rejon intymności i nikt do niego nie włazi, i za żadne skarby nie rządzi!!!

Gość njkijn
Niestety, ale nie ma nic gorszego niz pokazanie facetowi, ze jest dla kobiety calym swiatem. Facet musi miec swiadomosc, ze sama jego obecnosc nie wystarczy do uszczesliwienia kobiety, ze musi sie caly cza starac, bo chetnych na jego kobiete nie brakuje.