Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tirarira

nie boicie sie chorob wenerycznych??

Polecane posty

Gość tirarira

Tak jak slucham jak ludzie czesto zmieniaja partnerow seksualnych to sie zastanawiam czy oni nie boja sie tych wszystkich chorob wenerycznych... Ja sie ostatnio najadlam niezlego strachu...jestem w ciazy, ale jakis czas temu mialam "do czynienia" z facetem co ma 36lat, jest kawalerem, zadnych dzieci i wciaz uprawia seks z kims innym... Robilam niedawno badanie w kierunku kiły (obowiazkowe w ciazy) i na szczescie nie zlapalam od niego...ale co sie nastresowalam to sie nastresowalam... Teraz sobie wkrecam ze mam na pewno hiv..co prawda nie mialam nigdy kontaktu z jego sperma ale mimo wszystko boje sie ze moze jakies otarcie bylo...a on np.byl bez prezerwatywy... Nie wkrecacie sobie takich rzeczy??

Gość tirarira
jacy wy odwazni :P

Gość no wlasnie ludzie..
ja sie boje. dlatego boje sie seksic mimo ochoty i chcicy..nie mam stalego partnera. ostatnio trafilam do lozka z faceteem z ktorym krece od miesiecy.. nie mial gumy. troche tam poocieral. nie ruchal ale byl w srodku, byl na wargach sromowych kutasem parenascie sekund. no i juz cykam sie, panikuje. ze mam hiva, chorobska jakies.... mimo ze facet wydaje sie byc ok.. kiedys spotykalam sie z 30 latkiem co tez ruchal na boki, kawaler.. i mimo ze sie zabezpieczalismy,po znajomosci polecialam robic badania na hiv...bo a noz cos przeszlo... masakra;/

Gość TrKrt
dlatego sex nie jet dla ludzi glupich... ktorzy ruchna sie byle z kim bez gumy i jeszcze w ciaze zajda...... ale znam ludzi ktorzy nie mogli sie powtrzymac i przespali sie nie wiadomo z kim bez gumy a 20 min pozniej zalowali i mieli podobne fazy

Nikt wam nie powiedział że sex to sport extremalny :D prawie jak skoki ze spadochronem :D zawsze się otwierają a jak nie to jest zapasowy... Tylko czasem żaden się nie otwiera :D i jest mokra plama :D A gumki to prawie jak spadochron w zasadzie działa poza tymi przypadkami kiedy nie działa :D