Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana_33_

Moj mąz zaproponowal mi seks grupowy :(

Polecane posty

Gość zalamana_33_

I niech nikt nie mówi,że widziały gały co brały... osttnio.zupełnie nagle ,podczas jakiegoś filmu '' może też byśmy tak zrobili''... Pokazywał mi jakieś strony ze swingersami.... nic nie mówiłam, bo nawet nie wiem co mam odpowiedzieć ...szokowało mnie to i załamało :(

czyli jak się to teraz mówi: jesteś w czarnej dupie wspólczuję

Gość rada na wariata ale może
wypali;) zaproś jakiegoś kolegę do domu i pozwól sobie na mały flirt przy mężu :D;) zobaczysz jego reakcje:D -będzie wściekły to odechce mu się seksu grupowego:D -będzie podkręcony;) to taki już typ:D nie znaczy że Cię nie kocha:D tylko nie rób nic dla niego;)

to czym prędzej mu powiedz, że cię to szokuje i załamuje propozycja to nie koniec świata

Gość moja mała rada...
Racja, lepiej odrazu powiedz co o tym myslisz... bo zle sie to skonczy :o

Gość ihaaaaaaaaaa
widzialy galy co braly

propozycja to nie koniec świata ale najczęściej początek tego końca chyba że spróbuje i zasmakuje:) i otworzą się nowe perspektywy:)

retro nie dramatyzuj wiele osób ma fantazje niektórzy chcą je spełniać czasem pewnie nawet żałują bo rzeczywistość nie pokrywa się z fantazjami

nie dramatyzuję w końcu to jej mąż a nie mój ja się tylko mogę cieszyć że takiego nie mam

wiesz ilu facetów ma takie fantazje? to taka tajemnica poliszynela

co inneg miec famntazje i zachowac je dla siebie ze zwykłego poczucia przyzwoitości co innego podjąć próbę przeniesienia ich do rzeczywistości bo tutaj z taką próbą mamy do czynienia, nie ma się co oszukiwać.

daj spokój jeden zatrzymuje dla siebie drugi o niej mówi proponować to jeszcze- nie robić

Gość Iza87
Tzn. on nie mial by nic przeciwko temu, zeby cie ktos inny posuwal? Czy tylko chce miec kilka kobiet w lozku i zadnych facetów?

skoro on ma odwagę zaproponowac coś takiego, to w jakiej sytuacji ją stawia? kobieta odmówi i do końca życia będzie miała wyrzuty sumienia że nie spełniła mezowskiej fantazji taka propozycja wymaga delikatnego wybadania zanim się ją złoży ni emożna jej wywalać w twarz ot, tak, po prostu, z głupia frant ja miałabym od razu odruch spierdalania od faceta gdzie pieprz rośnie nie z powodu fantazji, tylko z powodu braku wyczucia

to przecież on właśnie bada proponuje pokazuje i tyle