Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zraniona_dziewczyna

mój chłopak jest "panem do towarzystwa"

Polecane posty

Gość zraniona_dziewczyna

on chciał mieć kasę bez wysiłku a ja się zgodziłam..dodam, że mieszkamy razem..kiedy on wieczorem wychodzi, dobrze ubrany, pachnący..czuję się strasznie, serce mi pęka bo wiem, co będzie za chwilę robił ale zgodziłam się na to i nie mam innego wyjścia jak to zaakceptować..on mówi, że to tylko "praca", w dodatku dobrze płatna ale ja czuję się zdradzona, żałuję, że się na to zgodziłam a on nie chce już się wycofać..co mam zrobić..kocham go..

Gość On to robi z miłości
do Ciebie. Nie każdego faceta stać na takie poświęcenie :classic_cool:

Gość zraniona_dziewczyna
i co to te drwiny? lepiej ci?

Gość no co ty nie poowieszz
marne prowo

Gość zraniona_dziewczyna
to nie jest prowo

Jakie drwiny ? Wyobraź sobie co on musi czuć biorąc w ramiona te stare, rozsypujące się, obwieszone złotem i brylantami próchna. Wyobraź sobie te ich języki penetrujące jego podniebienie niczym szarżujące węże ... :classic_cool:

Gość zraniona_dziewczyna
zdziwisz się ale nie takie do niego dzwonią..z reguły to kobiety 35-50 lat, zadbane, ładne. piszą mu, że nie chcą tracić czasu na szukanie faceta a mają swoje potrzeby..wiele z nich wygląda lepiej ode mnie..

Nieważne.... Zapewne zamyka oczy i wyobraża sobie Ciebie zmywajacą naczynia, aby wywołać u siebie erekcję. ;)

Moze i prowo...ale jezeli to prawda to wychodzi z tego prawda ludowa: jak dbasz tak masz, mogla sie nie zgadzac. Swoja droga rozne juz rzeczy ludzie robili bedac w zwiazkach, dzisiaj czytalam w gazecie o dawcach spermy ktorzy oferuja zaplodnienie naturalne

Gość zraniona_dziewczyna
naprawdę to nie jest śmieszne..prosiłam go, żeby z tym skończył ale on nie chce..czuję się brzydka i nic nie warta..

Znajdź jakąś pracę i wykup u niego kilka dodatkowych godzin. W ten sposób spędzicie razem więcej czasu :classic_cool:

Sluchaj, masz prawo zmienic zdanie, to nie ZUS ze jak raz wyslesz papierek to mogila, pogadaj z nim, ze to Cie boli. Swoja droga....niezly z niego musi byc nierob, ze na taka latwize idzie. Poza tym niewyobrazam sobie kochajacego partnera ktory sam na taki pomysl wpada.

Gość zraniona_dziewczyna
ja się zgodziłam bo myślałam, że to będzie tylko takie przejściowe, że później znajdzie pracę no i że będzie tylko do towarzystwa..a on z nimi uprawia seks..nawet nie wiecie jak to boli..on jest moim pierwszym mężczyzną..ja jego też..myślałam, że już tak zostanie..

Albo wejdź z nim w spółkę. Wspólnie rozszerzycie zakres usług, rozkręcicie interes i zrobicie furorę na rynku. :classic_cool:

Zaden facet ktory dobrowolnie zgadza sie na bycie zigolakiem, czyli krotko mowiac dziwka nienadaje sie na powaznego partnera. Przejsciowe czy nie...on jest meska dziwka...doslownie

Gość zraniona_dziewczyna
ja go kocham..często rozmawiamy, on mówi, że mnie rozumie, że kocha ale nie może teraz z tego zrezygnować..

Kupiłbym twoją historię, bo jest niezła i nie takie rzeczy w życiu widziałem, ale nie kupuję twojej postawy świętej ciepiętniczki 3/10

cierpiętniczki :p

dobra, zakladajac, ze to nie prowo, czemu nie moze zrezygnowac? Poza tym do kurwienia sie trzeba miec talent, a jezeli ktos go ma, nie jest to ktos zdolny byc w zwiazku.

Gość zraniona_dziewczyna
Ale on zaspokaja mnie analnie i hcyba sie uzaleznilam od tego . co ja teraz zrobie

Gość zraniona_dziewczyna
nie może zrezygnować bo nie chce. ma seks z różnymi panienkami, kasę, prezenciki, w domu posprzątane, obiad itp bo przecież on zarabia..a ja go kocham i go nie zostawię..jestem głupia i co?