Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pilnie potrzebuje pomocyyyyy

Zapchany kibelek - błagam pomóżcie

Polecane posty

Wiem że to nie forum od tych spraw, ale może doświadczone mamy będą wiedziały... Zapchał mi się kibelek, próbowałam przepchać kijem, wspypałam całe opakowanie kreta... i nic. Czy jest jakiś domowy sposób, albo środek silniejszy od kreta?? czy musze wezwać specjaliste który przepcha mi kibelek?? Proszę odpiszcie... złośliwym żartom dziękuje!

nie, nie mam czegoś takiego... zapchałam resztkami ze słoika z ogórkami kiszonymi... koper, chrzan itp, na początku woda wolniej poprostu spływała, wczoraj mój pies nie wytrzymał i zrobił kupe w łazience, sprzątnęłam dużą ilośćią ręcznika papierowego i już zapchało się na amen... woda stoi w połowie kibelka. W sobote mamy gości i będzie wstyd jak czegoś z tym nie zrobie.

Gość hgjyuyuju
ech...mi tez kiedys sie tak zapchal ze nic nie pomoglo...musialam reka przepchac

Gość dfghj
Ojejjj.. szkoda, ze nie masz spiralii do kibelka. Tym najlepiej przepycha się zapchany sedes. Kup w markecie typu Obi, Nomi, Castorama i poproś o pomoc jakiegoś Mężczyznę z rodziny :)

dfghj ----> dzięki :) dzwoniłam do męża, wracając z pracy ma kupić taką spiralkę, wielkie dzięki, mam nadzieję że pomoże.