Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość różyczka24

co powinnam zrobić

Polecane posty

Gość różyczka24

jestem z chlopakiem pół roku, jest starszy ode mnie o 8 lat.Ma dwójke dzieci z kobietą która go zdradziła i wyszła za mąż za innego gościa. Kiedys rozmawiałąm z nim ze przeciez on moze wrociłby kiedys do byłej skoro mają dwoje dzieci (ona ma 1 ze swoim męzem). On ze nie ma takiej opcji,zostawiła go,zdradziła i ze w przyszłosci mogłaby zrobic znowu cos takiego. ostatnio była taka sytuacja ze ona zadzwoniła do niego ze chciaabym sie z nami spotkac i pogadac bo pokłociła sie z mezem i ze on miał racje co do tego faceta,zze to pijak itd, a on ze nie ma czasu itd.Kiedy skonczył z nią rozmawiac to cieszył sie ze jej sie nie układa. Ja zaczełam myslec a jak ona bedzie chciała wrocic do niego??Wogóle zaczełam sie zastanawiac ze moze powiedziec mu ze teraz jak jest bardzo źle miedzy nimi to zeby on probował odnowic stosunki z nią, ze moze na nowo ją pokocha. pomyslałam ze dla dzieci dobrze by bylo gdyby rodzice byli razem.nie wiem teraz sie boje a jak on zacznie myslec zeby wrocic do niej???I moze tak mu podsunąć ten tekst aby zobaczyc jak on zareaguje,co zrobi.Nie wiem.Przypomnę ze oni juz nie są razem o 4 lat a byli ze sobą 8.co o tym sądzicie??Przyznam ze boje sie troch,bo go kocham, ale dla dobra dzieci jestem gotowa się odsunąć

Gość różyczka24
czy powinnam sie czegos obawiac.

Gość różyczka24
wypowie się ktoś? może ktoś miał podobną sytuacje?

Gość skoro mąż
ty to sie odsuń od niego bo widać gołym okiem, ze będziesz miała z nim problemy

Gość różyczka24
czy ktoś sie jeszcze wypowie?

Gość zona mezaaaa
ja poweim ci tak jestem w podobnej sytuacji z tym ze my jestesmy po slubie jakbym wiedziala z czym sie to wiaze w zyciu bym w to nie weszła radze ci dobrze- zostaw go i poszukaj sobie faceta bez dzieci jego dzieci i ich matka beda ZAWSZE obecne w waszym zyciu na poczatku ci to nie beidze przeszkadzac bedzie pewnei lubic te dzieci ale z czasem ci to minie i zaczna sie problemy, kłotnie, twoja zazdrosc i płacz