Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fool me

powiedzialam mu ze przez tydzien sie nie odezwe - jak wytrzymac?

Polecane posty

Gość fool me

oczywiscie jest foch, bo on wczoraj caly dzien sie nie odzywal, milo ze obiecal mi ze bedzie pisal czesciej smsy (napislama dwa kilka dni temu...). on pewnie nie bedzie mial problemu zeby sie nie odezwac, ale u mnie jest z tym ciezko.... pomocy!

Gość fool me
pokasowac numery? ja nie myslec o nim....

tez mam z tym problem, nigdy nie udalo misie dlugo wytrzymac. Moj tez rzadko pisze sms i rzadko dzowni. juz sie przyzwyczailam.

Gość Moniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
wytrzymasz, z kazdym dniem bedzie Ci łatwiej a pomysl jaka bedziesz zadowolona jak on nie wytrzyma i sie odezwie ;)

Gość fool me
mialo byc ze pare dni temu napisal dwa smsy i na tym koniec... a mial sie odzywac czesciej.... nie znam na pamiec, ale mam archiwum gg i smsy od niego wiec nawet jak skasuje, to bede miec te numery gdzies i w kazdej chwili moge zapisac z powrotem.. juz tak robilam... ehh...

Gość a ja zrobiłam tak:)
Kiedys jak się rozstałam z chłopakiem usunęłam jego nr tel a że nie znam na pamieć było mi łatwo. Oczywiscie po jakims tygodniu zaczął pisać że kocha itp kasowałam smsa i miałam spokój.... Naprawdę działa tyle razy miałam ochoter napisać ale jak jak nie mam numeru :) pozdrawiam:)

Gość fool me
myslisz ze to błahy problem? on ma ryzykowny zawod, martwilam sie o niego, pod koniec dnia napisalam mu to w smsie a on dopiero rano mi odpisal. calutki dzien sie nie odzywal. jakby nie mogl znalezc chwili zeby wyslac smsa. co mi przeciez obiecal...

zajmij się czymś żeby czas Ci szybciej płynął,nie wiem czy pracujesz ale jesli nie to np wysprzątaj mieszkanie,wyjdź gdzieś,spotkaj ze znajomymi...Pokaż mu że jak mu zależy to musi się wykazać inicjatywą!

Gość a ja zrobiłam tak:)
wiadomo że się martwisz:( moj tez rzadko sie odzywa i wie ze jestem zla z tego powodu dlatego jak napisze to ja tez odrazu sie nie odzywam przez jakis czas, wtedy pisze non stop:) niech zobaczy jak to jest:)

Gość pewnie ze problem
Faceci nawet w dlugim zwiazku potrzebuja wolnosci. Ciagle nagabywanie smsami lub tel nie jest dobre. Mam znajomego,ktorego panna tak czesto wydzwania, nie raz klnal pod nosem jak odbieral ten tel

Gość fool me
ale ja wlasnie staram sie go nie osaczac... niw wydzwaniam, nie pisze.. czekam az on to zrobi.

fool me ja do mojego dzwonilam wczoraj o 20,odezwal sie dzis rano...zatem postanowilam że chuj,jak dzis wieczorem zadzwoni nie odbiore,żeby se nie myślał że siedzę i tylko czekam na sygnał od niego

Gość fool me
ja dzis z nim gvadalam i wlasnie sie poklocilismy... powiedzial ze wymyslam i ze chyba mi sie nudzi. to mu napisalam że w takim razie pa i do nastepnego czwartku. mija godzina a ja juz wymiekam, bo wlansie go widze na gg...

Gość fool me
rok, na odległosc.

Gość fool me
nie wytrzymam na bank 😭

Gość fool me
nie wytrzymam no :(((

Gość jestem ostrym świrem
rok na odległość :O kurcze rok czasu się pałować przez SMSy

Gość fool me
że co prosze? spotykamy sie raz na jakis czas.

Gość czyly
mojfacet tez czesto nie pisze a tym bardziej nie dzwoni. Nie mysl o nim. Zrob cos co zajmie ci duzo czasu i zeby sie odstesowac. moze jakas kapiel albo poczytaj jakies babskie gazetki:)

Gość czyly
a co robi twoj facet? tzn gdzie pracuje?

Gość fool me
jest górnikiem.

Gość fool me
ale on moglby sie odezwac....