Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochany w małolacie :(

Mam kłopot zakochałem się w 15 letnie dziewczynie

Polecane posty

Gość dhdhe
jestes za stary teraz ale za rok 2 zmieni zdanie....

moze i ale zaprosila mnie na spacer i podresliła wyraznie ale jako przyjaciela mnie zaprasza cyli nadal mnie lubi tylko tyle mi zostalo

Gość pompooon
Trochę dziwnie wiesz... bo bardzo nie dojrzale piszesz...

Gość prawda taka ze az boli
dokladnie, pedofil lubi dzieci a nie wyrosniete, owlosione i miesiaczkujace ciala, emocjonalnie niedojrzale

Gość dhdhe
powiedz jej "nigdy nie mow nigdy" za ten czas glupio sie jej zrobi ze cie tak zapewniała a w przyszłosci bedzie chciała od ciebie czegos wiecej, jesli oczywiscie dalej bedziecie sie tak kontaktowac i tylko krowy nie zmieniaja zdania, ty rowniez za ten czas mozesz miec do niej inny stosunek

kurde co wy sie tak czepiacie :) on nie ma 25 lat zeby sie nawzwac pdeofilem... możliwe ze są na podobnym stopniu emocjonalnym, to oni spotykajac się dopiero by to okreslili..

To wg was, kiedy pełnoletni mężczyzna, załóżmy 30-letni, zgwałci, bądź nawet nie, ale będzie uprawiał seks z 14-latką, to nie jest pedofilem?:o

Gość takie tam duperele
Właśnie o ten inny stosunek chodzi...a konkretnie o stosunek seksualny. Bo zdrowy na ciele i umyśle 19-latek myśli o seksie a nie o miłości do psa panienki. Weź się, Autorze, ogarnij i nie rób wstydu własnemu ojcu uganiając się za dzieciakami.

ona jest bardzo dojrzała emocjomalnie ku....a i nie jestem pedofilem !!!!!

Gość gfdgs
jakby mial 25 lat to tez nie bylb y pedofilem a facetem ktory zakochal sie w mlodej kobietce, i moze ja sobie wychowac znam goscia ktory ma 26 lat a jego dziewczyna ma 17 lat a sa ze soba 3 lata, ona w wieku 14 lat wyglada jak maciora, a nie dziecko

Gość gfdgs
nie denerwuj sie, te tepaki nie widza kim jest pedofil, 15 latka teoretycznie jest dzieckiem ale w niczym go juz nie przypomina, a pedofile nie interesuja sie wyrosnietymi duzymi dziecmi, tepaki

JEST! ale to sa 4 lata! nie 16 lat roznicy... to calkiem inne swiaty.. 15 a 19 lat kiedys bybyl czyms nie do pomyslenia ale teraz inaczej.. rozmawiajac z 19 latkami mam wrazenie jakbym rozmawiala wlasnie z 15,16,17 latkami.. sa tak samo nie dojrzali.. oczywiscie nie ogologniam.. ale taka prawda:/ wiec nei widze nic z wtym zlego.. on nie jest dorosly on jest pelnoletni... gdzie to podpada pod pedofilie ?

nie przetlumaczysz im... ludzie teraz wszedzie pedofilie widza:/ tak samo jak widza przemoc w rodzinie jak matka klepnie swoje dziecko 🖐️ rób swoje :) i powodzeniaa

Gość dhdhe
19 letni chlopak stanem emocjonalnym dorównuje 16latce, juz zapomnieliscie z lekcji biologii?? zreszta 15latka 15latce nie równa wiec schowajcie w kieszen te wasze zalosne wypociny o pedofilstwie...

Nie jestem tępakiem, to tak gwoli ścisłości. Owszem, pedofilia do skłonność do dzieci będących przed okresem dojrzewania. To normalne. Ale skądś wziął się przepis, że nie można współżyć dorosłemu mężczyźnie z np. 14-latką:o

Gość karinkaaaa.
E tam, moja koleznka miala 16 lat a jej chlopak 22 kiedy zaczeli sie spotykac. Teraz sa para z 10 letnim stazem :)

Gość licz się z tym
że starzy tej małolaty mogą cię do sądu oddac jaki im się coś nie spodoba :(

bo pewnie z badan z przed kilku lat wyszlo ze psychicznie sa niegotowe na kontakty fiz. i uznane za dzieci... i 15 lat jest wiekiem przełomowym.. wiecie jak to z naszym prawem jest..

Gość dhdhe
niektore "dzieci" wspolzycie zaczynaja w wieku 13 lat a nawet 11 (znam wiele ludzi wiec wiem w czym rzecz) oczywiscie z rowniesnikami, jesli małolata bedzie chciała sie przespac z pełnoletnim bez zadnego zmuszania to jest to jak najbardziej OK, a co do pełnoletnosci gdzie indziej autor potrzebowałby jeszcze 2 lat aby uzyskac status osoby pełnoletniej, prawo zostało wymyslone przez grupe czubów, i nie ma osoby ktora byłaby z tego prawa zadowolona, kazdy robi to na co ma ochote, jak mu dyktuje rozum i serce a nie to co takim połgówom podyktują media

Była u mnie i powiedziała że też mnie kocha i ją to bardzo zaskoczyło że ja też ją kocham a jej rodzice nie podadzą mnie do sądu bo jej matka ma 30 lale ta a jej ojciec ma 40 lat a matka ją urodziła jak miała 15 więc on to rozumieją:) dzięki za rady narazie nie chce żeby ktokolwiek wiedział że jestesmy razem powiedziala ze nie jest jeszcze gotowa na zwiazek ale jak sie bedziemy spotkac i nic nie bedzie nam stalo na przeszkodzie to czemu nie co o tym myslicie?

Gość licz się z tym
a nie wiemy! niby jak? prawo jest prawem czy się komu podoba czy nie i jego nieznajość nie zwalnia z odpowiedzialności

Gość miłośc na fabryce
nie pierdol 4 lata to nie dużo we mnie zakochał się facet 36 letni a ja mam 23 lata to jest dopiero jazda. Mi też się podoba ale cóż jestem już zajęta

Gość to tylko dwoje nastolatków
czy zawsze muszą się znaleść oszołomy, które wszędzie widzą pedofilów?

Gość to tylko dwoje nastolatków
tylko, że prawo rozmija się z psychologią człowieka

Gość dhdhe
czyli ze co, ta 15latka jesli go kocha to musi poczekac ze 3 lata bo mamy posrane prawo?? dajac taki przykład. a co z 15letnimi mamami ktorych faceci maja wiecej niz 18 lat?? czy odrazu pakują za kraty?? oczywiscie ze nikogo sie nie zwalnia z obowiązku stosowania sie do prawa chyba ze ktos ma zolte papiery, ale zycie jest bardziej skomplikowane aby moc sie tak ograniczac, nawet w sądach pewne przypadki potrafią rozpatrywać inaczej mimo iz reguła paragrafu mówi co innego