Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ola 22

jestem gruba, brzydka, samotna i nigdy nie miałam chłopaka,

Polecane posty

Gość ola 22

jak w temacie :( a mam 22 lata :( mam duzo kumpli, znajomych, jestem duszą towarzystwa, dowcipna wesoła, z buzi niebrzydka wręcz ładna... skazana chyba jestem na bycie starą panną albo lezbą :/

Gość teściowa super
nigdy nie miałam chłopaka i się ciesz bo przereklamowani są ;)

Gość miśka:)
poka fote

Gość ola 22
każdej nocy marzę o czarnoskórym mężczyźnie z potężnym fallusem wdzierającym się do mojej ciasnej, mokrej i spragnionej dziurki...

Gość laura88
Dziewczyny samotne od długiego czasu (lub od zawsze) zawsze czują się brzydkie i grube, nie wiedziałeś?

Gość siemka sciemka
e autorko pierdolisz głupoty zamiast tus iedziec idz na podryw no chyba ze za męza chcesz kompa ;)

A czemu nie zaczniesz się odchudzać? Opychasz się i narzekasz,że jesteś gruba? Zacznij zachowywać się i ubierać seksownie i kobieco, bo wydaję mi się,że jesteś chłopczycą, a wszyscy samce traktują cię tylko jako kumpelkę, a nie potencjalną partnerkę. Pewność siebie to także podstawa, twoje kompleksy idzie wyczuć pewnie na kilometr. Ale zacznij od DIETY , bo w sumie nie wyobrażam sobie kobiecej i seksownej grubaski, a może tylko wydaje ci się,że jesteś gruba? Ile ważysz?

Gość ola 22
tzn czuje sie brzydka ze mnie faceci maja w dupie, ale jak patrze w lusterko to uważam że mam ładną buzie. to wyzej to podszyw

Gość anonim-ka89
nie żal się tylko weź się w garść i sobie go poszukaj!!!!!!!!

Gość ola 22
coś chyba w tym jest, ja to wiecznie dżinsy, koszulka albo bluza, adidasy ;| czasami tylko jakoś tak ładniej, ale ja lubie wygodę dietuje sie ale ostatnio już nie miałam siły. ważyłam 106 kilo a teraz 95 więc coś działam, no staram się poza tym udaje że czuje się dobrze w swoim ciele itp ale to też nie daje rady ;/

Gość Qufonia de Kaliquas
zjedz sobie dziś golonkę i pierogi :classic_cool:

Gość ola 22
pierwszy raz sie chyba z tego powodu żale :P dzięki za ładną fote podszywie

Gość różne są kobiety
ja tez mam takie schizy ż ejestem brzydka głupia etc, a wszytsko dlatego ż ebrakuej mi kogoś kto by mnie skomplementował. Kobieta jak jest długo sam to jej odbija :D

Gość asicakocica
hmmm...no faktycznie szczupła nie jesteś, ale ja znam wiele dziewczyn przy tuszy, które mają facetów i to zaje.istych! Więc to chyba nie od tego zależy..

Musisz się zmotywować ! Pomyśl tylko będziesz czuła się pewniej i seksowniej gdy będziesz szczuplejsza. I skończ z tymi adidasami i bluzami. Idź do fryzjera, noś buty na obcasie, codziennie rób sobie makijaż. Facet chce mieć kobietę a nie babochłopa. Co ty nigdy nie oglądałaś tvn style? Nie czytasz babskich pisemek? Wszędzie znajdziesz porady jak się ubierać , przy okrąglejszej figurze,żeby być atrakcyjniejszą..

Gość ola 22
asicakocica - to nie ja to jakis podszyw xd siebie tutaj nie wrzuce nigdy w życiu :P czasami mnie kumple skomplementują ale wiecie to nie to samo ;/

Gość różne są kobiety
spróbuj być bardziej kobieca :)

Gość ola 22
no proszę Cie ja takich odmóżdżaczy nie czytam jak babskie pisemka, chociaż coś w tym jest... heh czasami po necie sobie patrze w czym dobrze wyglądac itp, ale jestem stuentką i nie na wszystko mnie stać a te ciuchy drogie itp :?/////, pozatym jestem metalówą i pewnych rzeczy nie założe :|

Gość pompooon
na rzeczy Cię nie stać? Gdzie mieszkasz? z resztą nie ważne.. bo chodzi mi oto że w każdym mieście można znaleźć jakiś ciucholand, tam często są rzeczy BARDZO tanie i BARDZO ładne! Ja też jestem gruba, tzn. mam bardzo masywne uda. mam 17 lat, zaczęłam o siebie dbać , chudłam 3 kilo, czesać się ładnie zaczęłam i wgl, bardziej dziewczęco- w tym sensie, i od razu już 3 chłopców jest... żaden mnie szczególnie nie interesuje , chociaż jeden jest całkiem, całkiem i bardzo go lubię, ale dowartościowało mnie to chociaż:) A ty sporo widzę schudłaś. Ja zaczęłam pić aqua slim to pomaga bardzo, zmniejsza łaknienie, bo ja lubię jeść wręcz się obrzerać!;) No a co do metalówy... nie możesz tego choć trochę zmienić....

Oczywiście ,że babskie pisma są głupie, co z tego? Przynajmniej byś się z nich dowiedziała niektórych ciekawych rzeczy, np. JAK SIĘ UBRAĆ Jesteś metalówą? :D to wszystko wyjaśnia. W metalówach jest tylko kobiety , co mózgu w blacharze. Poczytaj sobie co faceci myślą o metalówach? Rozumiem glany, czarne ubrania, plecak kostka... Maskara.

Gość ola 22
No moze przesadziłam że nie mam kasy na ciuchy. szperam po ciuchaczach oczywiście :)) ale ja to gustu nie mam. Z metalówy no pewnie że troche moge, ale ostry akcent musi być ;D nie próbowałam aqua alim, ja sie szprycowałam jakimis kroplami co do wody sie dodaje i pije ;P

Gość ola 22
Ale dokończe jaka ja dziwna jestem, pierd....e że nie mam faceta, a ostatnio jak podbijał do mnie koleś to nawet nie umiałam się zachować i potem go olewałam :(( a nawet fajny też misiowaty ale ja takich lubie :))

Gość zolezola
Kochana, jeśli masz styl metalówy , na dodatek jeszcze w wersji chłopskiej i jeszcze jak mówisz masz nadwagę no to albo to zmienisz, albo zaakceptuj siebie taką i nie narzekaj. Metalówa nie kojarzy się z pojęciem atrakcyjnej kobiety. Co tam ma kręcić facetów? glany? wielkie t-shirty z Katem? nie chcę nikogo urazić,ale akurat ten styl jest wyjątkowo nieestetyczny. Nie musisz się przecież ubierać w różowe sukienki. Ale myślę, że gdybyś przeszła na ubrania dopasowane, podkreślające atuty i w takich barwach, które Cię pokazują a nie maskują to efekt byłby od razu inny.:)

Gość ola 22
piszcie coś, chciałabym podyskutować o sobie ;/

Gość pastafarianka
ot, kolejny troll albo tłusta i głupia 16stka

Gość art123
schudnij i to będzie koniec twojej udręki zobacz co zrobiła z sobą Kalata z Samoobrony

Gość taa niedobra pupa
Ma nosić obcasy, żeby nogi połamała przy tej wadze 100 kg? Co to za porady??? jak się tyle waży, to cżłowiek mieści się tylko w dresy

no ale mam jakies tam tuniki, balerinki, sandałki, rybaczki w koszulki i glany to ubieram sie na koncert albo na impreze z kumplami zaczerniłam sie