Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qinny buzz 3

QUINNY BUZZ 3 kto ma lub miał???? Wasze opinie!!!

Polecane posty

Gość qinny buzz 3

zastanawiam sie nad zakupem tego wózka, często jezdze samochodem i potrzebuje wózek w miarę lekki, do którego można wpiąć fotelik i taki który sie łatwo sklada :)

Gość klklkjl
mialam, w naszym wypadku sie nie sprawdzil, jedyna zaleta to ze wyglada fajnie,

Gość jestem skłonna w to uwierzyc
ja kupiłam Rozmawiałam z jedną dziewczyną w parku , ona miała i była bardzo zadowolona

Gość quinny buzz 3
co sie nie sprawdziło? moze ktoś jeszcze sie wypowie.

Gość mamanatusi
ja mialam-nie sprawdzil sie,bardzo wywrotny,pozatym dziecko lezalo w czyms w rodzaju kołyski,czyli nózki mialo wiecznie podgiete.jak troszke uroslo to nawet na boczek nie moglam jej polozyc.bardzo niepraktyczny wózek!!!nie plecam.

Gość lejzy83
Ja miałam i byłam bardzo zadowolona, synek jeździł do 2,5 roku, potem przesiedlismy się na zwykłą spacerówkę parasolkę.Polecam też wózek mutsy urban rider - troszkę lepszy od Quinny,ale cenowo to dużo droższy,ale wszystko zalezy od zasobności portfela,fajnie sprawdza się wózek jedo - też można wpinac fotelik i szybko się składa.Nie ma wózka,który nie ma wad - w wyborze wózeczka nalezy wziąc pod uwagę też teren po jakim będzie sie jeździło,bo quinny to typowo miejski wózek i na wyboiste drogi już się nie nadaje.

Gość quinny buzz 3
dziekuję za opinie:) nie wiem jaki wózek mam kupic....zwariować mozna.......chcialabym w miare zwrotny taki ktory lekko sie prowadzi i jest nieduży po złożeniu... no i zeby foteli sie wpinał w stelaż....doradzcie coś.....błagam!;)